• Головна
  • Львів’яни розробили інтерактивний сайт, який допомагає сортувати сміття
14:01, 15 березня 2018 р.

Львів’яни розробили інтерактивний сайт, який допомагає сортувати сміття

Нещодавно львівські дизайнери з Bambuk Design Studio презентували результат своєї багатомісячної роботи — сайт “Garbage 31”.

Основна ідея сайту — допомагати мешканцям розібратися у типах сміття та навчити їх правильно сортувати відходи, - інформує кореспондент сайту 032.ua.

“За життя людина в середньому продукує 31 тонну сміття, але, як показує світовий досвід, понад 80% “сміття” можна відправити на переробку або уникнути”, - зазначають автори проекту.

Читайте також: Розвивайся:ТОП-8 безкоштовних можливостей березня у Львові.

Для того, аби допомогти львів’янам визначитись, куди викинути той чи інший об’єкт, на “Garbage 31” розмістили інформаційні матеріали про види вторсировини та її маркування, інтерактивну карту про пункти збору та переробки ТПВ у Львові.

Особливої уваги заслуговує головна сторінка сайту, яка є повністю інтерактивною та надає усю необхідну інформацію про окремі відходи. Для цього слід перетягнути об’єкт у спеціальне кільце, де відобразиться його тип, маркування, дані про те, куди його викинути вдома чи у місті, світовий досвід поводження з конкретним видом сміття.

Читайте також: ТОП-10 цікавих YouTube-блогерівзі Львова.

Зазначимо, що сайт є волонтерською ініціативою від львівських дизайнерів, та створений за фінансової підтримки партнерів проекту.

“Наразі маємо 30 об'єктів які можна посортувати та перелік пунктів прийому вторсировини у Львові. Щотижня будемо публікувати нові об'єкти. Також очікуйте нові міста, цікаві функції, мобільну версію та багато сюрпризів”, - додали у “Bambuk Design Studio”.

Нагадаємо, що більше інформації про те як сортувати сміття у Львові можна дізнатися у відповідній рубриці на 032.ua.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #сайт #сміття #ТПВ #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...