• Головна
  • На Львівщині у власному будинку знайшли мертвими двох людей
16:01, 10 березня 2018 р.

На Львівщині у власному будинку знайшли мертвими двох людей

Тіла чоловіка та жінки скерували на експертизу.

Поліцейські Стрийщини встановлюють обставини смерті двох людей. За цим фактом відкрите кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Львівщини. 

Сьогодні, 10-го березня, вночі у Стрийський відділ поліції надійшла інформація про те, що у приватному будинку в селі Грабовець виявлено двох людей без ознак життя.

Читайте також: На трасі «Львів-Луцьк» від причепа вантажівки відірвалось колесо та влетіло у зупинку громадського транспорту: є загиблі

Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік після опівночі прийшов до сусідів, однак двері йому не відчинили. Почувши запах газу, він через вікно проник у будинок і виявив тіла 54-річного чоловіка та 57-річної жінки, які там проживали.

Наразі працівники поліції встановлюють обставини події. Попередня причина смерті – отруєння чадним газом. Тіла померлих скеровані на судово-медичну експертизу.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з приміткою «нещасний випадок». Проводиться досудове розслідування.

Читайте також: На Львівщині легковик злетів у кювет та перекинувся: є постраждалі. Фото

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #Стрийський_район #отруєння_чадним_газом
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...