• Головна
  • Як у Львові пройшов марш феміністок: ФОТО, ВІДЕО
14:07, 8 березня 2018 р.

Як у Львові пройшов марш феміністок: ФОТО, ВІДЕО

8 березня на площі Ринок у Львові відбувся марш "Сестринство, підтримка, cолідарність", який організувала ГО "Феміністична майстерня".

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

У центрі міста зібралось кілька сотень людей, аби вже вчетверте нагадати Україні та світові про права жінок та важливість подолання дискримінації, з якою вони стикаються щодня, і насильства, якого постійно зазнають та про яке більшість боїться говорити.

Спершу учасниці події виконали невеликий концерт-перформанс, а потім усі охочі виступили перед публікою з нагадуванням важливих моментів з історії, українських реалій та власного життя.

Читайте також: ТОП-10 цікавих Youtube-блогерів зі Львова.

У марші взяли участь також чоловіки, які не бояться називати себе профеміністами й підтримують жінок у боротьбі за їхні права.

Як проходив марш можете побачити на фото і відео нижче:

Кореспондент сайту 032.ua побувала на місці події та розпитала учасниць і учасників феміністичного маршу, чому вони прийшли 8 березня на цей захід і чи стикаються вони з дискримінацією у своєму житті.

Нагадаємо,що окрім феміністичного маршу, на 8 березня у Львові відбудеться виставка "Амораль Норма" (з 18:00 на пл. Ринок, 42) і серія вечірок у жанрі електронної танцювальної музики "Women Play Music" (з 22:30 у пабі "UNDERGROUND" по вул. Коперника, 17).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #марш #права #жінки #феміністки #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...