• Головна
  • Тест-драйв закладів Львова: як готують у ресторані “Сільпо Resto”
Спецпроект 032
21:28, 20 березня 2018 р.

Тест-драйв закладів Львова: як готують у ресторані “Сільпо Resto”

Спецпроект 032

032 продовжує спецпроект "Тест-драйв закладів Львова", присвячений оглядам закладів громадського харчування у Львові. У статтях, які виходять раз на тиждень, ми розповідаємо про інтер'єр, меню, ціни та обслуговування певного закладу. Цього разу наша розповідь буде про ресторан від Сільпо, що розташований у торгово-розважальному центрі “Victoria Gardens”.

Перші враження та інтер'єр 

Заклад “Сільпо Resto” розташований у супермаркеті "Сільпо", що на першому поверсі торгово-розважального центру. Ресторан має два зали. Один, де готують американську кухню, а інший - італійську. Поділ є умовним, бо в залі американської кухні, ви можете замовляти італійські страви і навпаки.

У самому ресторані просторо і трохи прохолодно, бо він розташований біля відділу морепродуктів. Зазвичай, столики тут призначені для двох - чотирьох людей. Знайти вільне місце часто буває складно, тому краще його завчасно бронювати. Нам, наприклад, довелось чекати на вільний столик близько 5 хвилин. 

Виглядає ресторан ось так:

Про меню:

Як ми уже згадували, у ресторані представлена американська та італійська кухні. Сніданки тут можна замовити з 11:00 до 12:00, а основне меню з 12:00 до 22:00. Виглядає меню ось так:

Тест-драйв закладів Львова: як готують у ресторані “Сільпо Resto”, фото-7

Що по чому:

З американської кухні, у ресторані можна замовити найдешевший бургер за 83 гривні, а найдорожчий за 132 гривні. Картоплю фрі у ресторані продають за 29 гривень, сирний суп, куди входить курячий бульйон, сир, вершки, картопля, морква, ріпчаста цибуля і бекон, за 61 гривню, а салат “Цезар” за 89 гривень. 

Що стосується італійської кухні, то за  78 гривень тут можна скуштувати піцу “Маргарита по-неаполетанськи”, а за 126 грн “Чотири сири”. За 19 гривень у ресторані можна замовити морозиво, яке є в асортименті, а ще за 9 гривень – полуничний джем до нього. 

Сторінка з меню:

Тест-драйв закладів Львова: як готують у ресторані “Сільпо Resto”, фото-8

Що ми замовили:

Ми замовили салат “Цезар”, кукурудзяний суп-пюре за 57 гривень і лимонад. Як комплімент від закладу, нам принесли хлібний кошик.

Ось, як виглядало наше замовлення:

Салат "Цезар:

Суп:

Лимонад:

Це місце:

Щоб піти у вбиральню треба вийти із супермаркету "Сільпо". До речі, щоб помити руки – теж. Тому краще беріть із собою вологі серветки або антисептик. У вбиральні торгового центру чисто та прибрано. Зауважень щодо чистоти у нас немає.

Обслуговування 

Майже одразу після замовлення, нам принесли лимонад, за 11 хвилин принесли салат "Цезар", а ще за 4 хвилин і суп з хлібом. Офіціанти у ресторані ввічливі та привітні. 

Скільки коштує поїсти у цьому закладі  

Рахунок у закладі приносять ось у такій дерев'яній коробочці із надписом "Сільпо":

Тест-драйв закладів Львова: як готують у ресторані “Сільпо Resto”, фото-9

За салат, суп і лимонад ми заплатили 185 гривень. Ось наш рахунок:

Тест-драйв закладів Львова: як готують у ресторані “Сільпо Resto”, фото-10

Враження: 

У цьому закладі дуже смачно готують. Приємно те, що тут є великий вибір страв американської та італійської кухні, втім, нам не сподобалось те, що потрібно виходити із Сільпо, аби помити руки. У таких випадках у закладі мали б вологі серветки на столі. Ціни у ресторані - вище середнього. 

Нагадаємо, що цей спецпроект не має нічого спільного з рекламою, автори висловлюють в ньому особисті суб'єктивні враження від відвідування кафе і ресторанів, а також оплачують рахунок самостійно.

Текст і фото: Ірина ТРУШ, спеціально для 032.ua 

*Повне або часткове відтворення матеріалу без письмової згоди редакції забороняється.

Більше випусків спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова" ви знайдете ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#СільпоResto #новини #спецпроект
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...