• Головна
  • Куди інвестувати у 2018 році у Львові?
Новини компаній
09:00, 28 лютого 2018 р.

Куди інвестувати у 2018 році у Львові?

Новини компаній
Куди інвестувати у 2018 році у Львові?

За словами експертів, напрямок інвестицій залежить від суми, яку ви готові інвестувати. Щоб примножити вкладені кошти, потрібно також вміти розбиратись у ризиках та вмінні точно спрогнозувати терміни і розмір прибутку.

Ми запитали засновника компанії Holod & Partners (Холод і Партери) Андрія Холода, де найбільш безпечно тримати свої збереження та у якому вигляді?

Cьогодні всіх цікавить це питання - цьому причина не стабільна економічна ситуація в країні. Кожен інвестор прагне нижчих ризиків та вищих дивідендів. Я рекомендую інвестувати та заробляти на нерухомості та землі - зараз найкращий час для цього.

Андрію Вікторовичу, чому саме варто інвестувати у нерухомість у Львові?

Нерухомість є однією з найбільш надійних і вигідних інвестицій в світі. Ринок Львова на даний момент, з моєї точки зору, є найбільш цікавим, надійним і перспективним в Україні. Близькість до кордону з ЄС, туризм, національно-патріотичні моменти роблять його таким. Як підтвердження моїх слів є активність будівництва починаючи з 2014 року і кількість залучення інвестицій з інших регіонів України і з за кордону.

Кажуть, що самостійно важко розібратись адже кожна інвестиція залежить від декількох факторів, щоб мудро інвестувати в нерухомість потрібен експерт?

Потрібне знання ринку, аналіз надійності та репутації забудовників, знання деяких тонких, але дуже важливих нюансів, які суттєво впливають на терміни реалізації і ціну, аналіз ризиків, думати довгостроковими перспективами.

Гаразд, розкажіть як саме можна інвестувати в нерухомості?

Є декілька найбільш перспективних напрямків:

- інвестиції з подальшою здачею в оренду житлових квартир;

- інвестиції в комерційну нерухомість;

- інвестиції на стадії будівництва з подальшим перепродажем ближче до готовності будинку.

Усі ці вкладення є привабливими для інвестора з фінансової точки зору. І на даному етапі функціонування ринку нерухомості у Львові є найбільш надійними і вигідними.

Інвестори з якими я працюю, інколи купують цілими під’їздами та секціями - та, непоганий прибуток можна отримати і від 1-2х вдало куплених квартир.

Андрію Вікторовичу, а якщо я уже власник нерухомості - яким чином вона зможе приносити мені прибуток уже завтра?

Якщо завтра, то це здача в довгострокову оренду або суборенду залежно від локації. Але з точки зору терміну окупності і прибутковості є інші більш цікаві варіанти.

І на останок, Андрію Вікторовичу, як поетапно проходить процес інвестування в нерухомість?

Перш за все - це аналітика об'єкту і перспективності даної інвестиції, далі ми укладаємо договір - я беру на себе повну відповідальність за терміни реалізації і прибутковість, надаю юридичні консультації та підключаю всі свої вміння, досвід, знання і зв'язки для отримання бажаного результату.

Ви можете зателефонувати до нас у офіс та домовитись про зустріч - ми знаходимось на проспекті Чорновола, 67 кабінет 320.

Тел.. +38098 812 17 39

https://www.facebook.com/holodpartners/?ref=bookmarks

e-mail: [email protected]

Довідка: Андрій Холод - засновник компанії Holod & Partners. Який має 10 років досвіду в інвестуванні та реалізації об'єктів нерухомості в Україні і за кордоном.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
##нерухомість ##інвестиції ##АндрійХолод ##Львів ##інвестиціївнерухомість ##купівнянерухомості ##продажнерухомості ##здачаворендунерухомості ##купитиквартиру ##купитинерухомість
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...