• Головна
  • Для львівських пенсіонерів проведуть Ярмарок можливостей
14:00, 26 вересня 2012 р.

Для львівських пенсіонерів проведуть Ярмарок можливостей

Аби доросле населення Львова проводило свої буденні дні більш цікавіше, для них об'єднання САМОПОМІЧ організовує Дні навчання у Львові. Про це розповіла керівник відділу роботи з літніми людьми об'єднання Людмила Гришко.

«Бути сучасним! Стати успішним» - такий слоган проекту. За словами Л.Гришко, цей проект спрямований на популяризацію ідеї навчання протягом цілого життя серед дорослого населення та громадськості.

Як розповіла керівник відділу роботи з літніми людьми, на пенсіонерів Львова чекає розширена програма – Дні навчання закінчаться Ярмарком можливостей для людей літнього віку, який відбудеться 29 вересня на площі Ринок. Окрім того, в рамках Днів навчання відбудуться семінари із фінансової грамотності, психології, права, оздоровчі програми та майстер-класи із особистісного розвитку.

«Часто старші люди цілими днями сидять вдома, бо не знають, чим  можна себе зайняти. А інколи вечори відпочинку чи групи спілкування – це єдине місце, де ці  люди можуть відпочити, відчути себе щасливими, адже вдома у них – багато клопотів, проблем. Ярмарок можливостей для людей літнього віку – це підсумок нашої річної роботи. Тільки тут пенсіонери зможуть побачити, що САМОПОМІЧ серйозно зацікавлена в їхньому корисному дозвіллі. Адже старші люди – це наші батьки, і вони заслуговують лише найкращого», - зазначила Людмила Гришко.

Кампанію ініціювало Представництво Інституту з Міжнародного Співробітництва Німецької Асоціації Народних Університетів за підтримки громадських організацій України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...