• Головна
  • Яценюк заперечив інформацію про продаж місць в Об’єднаній опозиції
12:30, 26 вересня 2012 р.

Яценюк заперечив інформацію про продаж місць в Об’єднаній опозиції

Об’єднана опозиція не продає кандидатські місця у своєму виборчому списку та на одномандатних округах. Про це заявив лідер ОО «Батьківщина» Арсеній Яценюк під час робочого візиту у Львові.

Нагадаємо, раніше під час мітингу у Львові народний депутат Олесь Доній заявив, що Об’єднана опозиція продає місця у своєму виборчому списку, а також місця в одномандатних мажоритарних округах за 1,5 млн дол. США.

Арсеній Яценюк заперечив цю інформацію і прокоментував її так: «Ну який чоловік купить місце в опозиції, скажіть мені будь ласка? Я розумію навіщо купувати місця в провладній партії, а в опозиції для чого купувати їх? Щоб ходити щодня до прокурора? Нам ще самим доплачувати треба було, щоб до нас в список хтось приходив».

У той же час він закинув звинувачення і на адресу самого О.Донія: «Я би хотів, щоб він краще розповів, чому проголосував проти ратифікації угоди між Україною і Європейським союзом про спрощення візового режиму і надання мільйонам українців право отримувати безкоштовні візи до країн ЄС».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...