• Головна
  • Що таке вейп та як обрати електронну сигарету?
Новини компаній
15:00, 20 лютого 2018 р.

Що таке вейп та як обрати електронну сигарету?

Новини компаній

Вейпінг (від англ. vapor – пар), як нова течія у курінні, з’явився не так давно. Але по темпах розвитку йому може позаздрити будь-яка індустрія. На сьогодні зустріти людини, яка не курить, а «парить» вже не викликає подив. Проте погодимось, що вейпінг не всі сприймають зі схваленням. Існує багато людей зі скептичним ставленням до електронної сигарети. Далі ми розберемо плюси та мінуси даної течії.

Що таке вейп та як обрати електронну сигарету?, фото-1

Електронна сигарета: що собою представляє пристрій?

Будь-яка електронна сигарета складається с акумуляторного блоку (мод) та баку (атомайзер). Якщо з модом все більш-менш зрозуміло, то така річ як атомайзер викликає більше питань, адже саме в ньому проходить процес генерації пару. Атомайзер складається з резервуара для рідини та випаровувача. У випаровувачі знаходиться спіраль, яка при подачі на неї напруги нагріває бавовну, просочену спеціальною рідиною. Відбувається процес мікро розпилення рідини у вигляді пару. Як можете помітить, принцип дії електронної сигарети не такий вже і складний. А обслуговування полягає лише у своєчасній заправці рідини та заміні випаровувача.

Як обрати та купити вейп?

При виборі перш за все відштовхуйтесь від того, якого формату вам підходить електронна сигарета. Купити вейп Київ, Львів та Тернопіль пропонують у різних формфакторах: компактні сигарети в формі стіка (палички) та стартові набори. В першому випадку електронна сигарета частіше за все має вбудований акумулятор та атомайзер зі змінними випаровувачами. Обслуговувати таку електронну сигарету простіше простого. Рекомендуємо магазин Just Vape

Вейп купити Україна також пропонує у вигляді стартового набору. В таких електронних сигаретах мод та атомайзер відокремлені один від одного. Батарейний блок може бути представлений як у варіанті із вбудованим акумулятором, так і зі змінним. Головною відмінністю стартового набору від електронної сигарети в формі стіка - це можливість парити на різних режимах, а саме: Варіватта (регулювання потужності), Варівольта (регулювання напруги) та Термоконтролю (регулювання температури нагріву спіралі). Таким чином користувач може сам встановити зручний режим паріння.

Де купити вейп?

На 2018 рік купити вейп пристрій не складає труднощів. Переконатись в цьому можна ввівши запит вейп купити Київ, Львів, Тернопіль або інше місто, де ви мешкаєте, і пошукова система запропонує вам достатньо варіантів придбання. Вейп купити Україна пропонує в інтернет магазині або вейп шопі. Головною перевагою інтернет магазину є придбання електронної сигарети за зниженою ціною, аніж у вейп шопі. Проте будьте уважні, на сьогоднішній день існує багато підробок (клонів) на найбільш популярні пристрої. Купити електронну сигарету на justvape.com.ua – значить придбати якісний та головне оригінальний пристрій. Ціна на електронні сигарети в форматі стіка стартує від 450 грн, а стартовий набір буде коштувати від 799 грн.

Як можете помітити, купити вейп не вимагає великих затрат, особливо знаючи, що це безпечніша альтернатива звичайним цигаркам. А здоров’я людини – річ безцінна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#купитивейп #електроннасигарета
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...