• Головна
  • На Львівщині міліція «допомогла» чоловіку прогуляти роботу
17:16, 25 вересня 2012 р.

На Львівщині міліція «допомогла» чоловіку прогуляти роботу

Правоохоронці Червоноградського міського відділу міліції затримали місцевого жителя, який вирішив «законно» прогуляти робочий день за допомогою  фальшивої повістки до міліції.

Працюючи шахтарем в одному з державних підприємств, 43-річний чоловік влітку цього року не з’явився на роботу. Щоб не отримати «наганяй» від керівництва та уникнути невиплати грошей за прогуляний день, чоловік пригадав шкільні звички – принести «липову» довіку, повідомляє сайту 032 прес-служба областного управління міліції.

Проте, дитячий варіант з довідкою від лікаря, очевидно його не влаштовував, а тому  чоловік вирішив «відмазатись» по-дорослому. Випадковий знайомий, якому він розповів про свій намір, запропонував шахтареві купити підроблену повістку до міліції. Чоловік радо погодився і придбав «липовий» документ з печаткою Сокальського райвідділу та підписом неіснуючого працівника міліції. У довідці йшла мова про те, що «16 червня 2012 року працівник шахти викликається в якості свідка до райвідділу міліції».

Задоволений власною винахідливістю, чоловік подав підроблену повістку в адміністрацію шахти, з надією отримати заробітну плату за прогуляний день в сумі 331 гривня 45 копійок. Однак, працівники адміністрації вчасно виявили підробку та повідомили про неї у правоохоронні органи.

Працівники Червоноградського міського відділу міліції порушили кримінальну справу за частиною 4 статті 358 (використання завідомо підробленого документа) КК України. Махінатору  залежно від рішення суду, загрожує обмеження волі на строк до двох років. Ось так один день прогулу може перетворитись у два роки суцільного відпочинку за ґудзик.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...