• Головна
  • До Львова на конференцію УПА з'їдуться делегати з 6 країн
18:06, 25 вересня 2012 р.

До Львова на конференцію УПА з'їдуться делегати з 6 країн

У Львові в межах відзначення 70-річчя створення Української повстанської армії 27-28 вересня відбудеться Міжнародна наукова конференція «Українська повстанська армія в контексті національно-визвольної боротьби народів Центрально-Східної Європи».

У конференції візьмуть участь науковці з України, Франції, Чехії, Словаччини, Польщі та Литви.

Під час дискусії обговорюватимуть актуальні проблем історії українського національно-визвольного руху середини ХХ століття та її вплив на формування сучасної суспільно-політичної ситуації в Україні.

Конференція розпочнеться о 10.00 в приміщеннях Львівської обласної ради (сесійна зала, мала сесійна зала, передсесійна зала, кімната 307).

Серед організаторів конференції – Львівська обласна рада, ГУ з питань внутрішньої політики, преси та інформації Львівської облдержадміністрації, Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України, ЛНУ ім. І. Франка, комунальне підприємство Львівської обласної ради «Доля», Центр незалежних історичних студій.

Як повідомлялося, 70-річчя УПА хочуть відзначити на державному рівні. Також з нагоди ювілею на Львівщині запровадили відзнаку УПА, повідомляє  ZAXID.NET

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...