• Головна
  • Райсуд Львова на більш ніж 20 тисяч гривень оштрафував офіцера, який вимагав хабара від солдата
16:04, 19 лютого 2018 р.

Райсуд Львова на більш ніж 20 тисяч гривень оштрафував офіцера, який вимагав хабара від солдата

Командир взводу однієї з військових частин на території Львівської області вимагав хабара від свого підлеглого за неподання солдата у списки військовослужбовців, що самовільно залишили військову частину та "безпроблемне" проходження військової служби в подальшому.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, правоохоронці затримали офіцера ще в жовтні минулого року, під час отримання неправомірної вигоди в розмірі 9 тисяч гривень. Згодом суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 48 000 гривень.

А вже у лютому цього року райсуд Львова визнав затриманого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 368 (ч.1) ККУ ( прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). 

Згідно з вироком суду, офіцер оштрафований на 25 тисяч гривень та на півтора роки позбавлений права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов'язків.

Читайте також на нашому сайті: 

Як поблизу Львова працює найбільша тюбінгова траса. Фото.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...