• Головна
  • Навіщо використовувати CRM у кол-центрах
Новини компаній
12:32, 31 січня 2018 р.

Навіщо використовувати CRM у кол-центрах

Новини компаній

Злагоджена робота кол-центру – один з найголовніших ключів до успішної роботи вашої компанії. Звести до мінімуму людський фактор і максимально систематизувати дані про роботу з клієнтами вашого кол-центру допоможе СРМ-система.

5 фактів, які доводять, що CRM-система + кол-центр забезпечує максимальну ефективність роботи компанії.

1. СRM-система дозволяє агенту кол-центру обробляти будь які види заявок, включаючи електронну пошту, дзвінки, замовлення з сайту. В одній системі ви можете одночасно відстежувати всі види контактів з клієнтами. Таким чином зникає необхідність вводити вручну всю інформацію, адже сучасна СRМ-система дозволяє автоматично фіксувати будь які дії клієнта та вносить їх в базу даних. Всі заявки поступають менеджеру, який на основі цих заявок, формує завдання на один день, фактично, він буде знати кому сьогодні необхідно подзвонити чи нагадати про запис.

2.Дозволяє бачити чітку історію взаємодії з клієнтом. Ви будете бачити звіти про кожного клієнта, наприклад як часто він користується послугами вашої компанії, скільки він заплатив. Якщо це постійний клієнт, є можливість підвищити його лояльність, запропонувавши якийсь подарунок, чи знижку. Адже існує правило, що щоб клієнт назавжди залишився вашим, потрібно дати йому більше ніж він очікує. З можливостями фіксувати взаємодіюз клієнтами можна ознайомитися тут.

3.Вона проста в використанні та інтуїтивно зрозуміла.Лише необхідно вибрати такий тип СRМ-системи, без зайвих компонентів, яка буде чітко зорієнтованою на завдання саме вашої компанії. Це дасть можливість оперативно навчати нового агента. Адже існує таке поняття, як зміна кадрів і з появою нового агента, втрачаються всі минулі контакти. А СРМ-система зберігає ці контакти й можна легко ввести в курс справи нового співробітника.

4.СRM-система фіксує історію роботи з кожним клієнтом, визначає наступний крок і вибудовує бізнес процеси автоматично. Що це означає?Наприклад, ваш менеджер подзвонив клієнту і запросив його на консультацію, клієнт погодився, менеджер натискає в системі «так» і клієнту автоматично приходить повідомлення з датою прийому. Крім того, за день до зустрічі він отримує ще одне повідомлення. Це відбувається без вашої участі, що дозволяє зекономити багато часу.

5.Дозволяє створювати будь які звіти, та контролювати роботу співробітників. В кожного менеджера є свій обліковий запис і будь яка дія його в системі проводиться від його імені, що дозволяє отримати звіт наскільки ефективною була його робота.

Отже, тільки з СRМ-системою ви зможете налагодити оптимальну роботу вашого кол-центру, вести довготривалі відносини з клієнтом, створити власну базу даних, здійснити повторні продажі, та вести комунікацію з клієнтом на якісно новому рівні. Вибирай CRM для оптимізації роботи кол-центру вже сьогодні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...