• Головна
  • Безстрашний сусід затримав зловмисника, який вдерся в квартиру та поранив ножем 79-річну жінку
10:45, 19 лютого 2018 р.

Безстрашний сусід затримав зловмисника, який вдерся в квартиру та поранив ножем 79-річну жінку

Близько 23:00 неділі, 18-го лютого, патрульні поліцейські отримали виклик на вулицю Федьковича, де 28-річний чоловік затримав зловмисника, котрий вдерся до квартири 79-річної жінки та поранив її ножем.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області, 28-річний заявник спочатку почув крики сусідки, а коли вийшов зі своєї квартири то побачив, як з помешкання його сусідки вибіг невідомий.

"Сусід не розгубився та загнав зловмисника на останній поверх, після чого викликав поліцію. Виявилося, що літня жінка почула, що хтось ходить у її квартирі, а  коли запитала хто, невідомий злякався і наніс їй удар ножем в грудну клітку. 79-річна потерпіла почала кричати і саме це допомогло негайно відреагувати пильному сусідові", - зазначають в прес-службі патрульної поліції Львівської області.

Патрульні викликали на місце події швидку медичну допомогу, яка госпіталізувала жінку із проникаючим ножовим пораненням в районі ключиці. В під’їзді патрульні виявили ніж та особисті речі потерпілої, які підозрюваний встиг винести з квартири.

Зловмисником виявився 33-річний чоловік, якого раніше вже притягали до відповідальності за навмисне вбивство. Підозрюваного помістили в Ізолятор тимчасового тримання. Попередня кваліфікація події – розбій.

Читайте також на нашому сайті: 

У Львові нетверезий водій легковика протаранив тролейбус: фото.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...