• Головна
  • Прості інвестиції - великі дивіденди
Реклама
11:03, 24 вересня 2012 р.

Прості інвестиції - великі дивіденди

Реклама

Платники податків, начувайтеся! Кабінет міністрів України готує чергові зміни до порядку оподаткування прибутків фізичних осіб. Як і прийнято у нас в державі, подібні «добрі справи» робляться під гаслами відстоювання соціальної справедливості та заради поповнення державної скарбнички. Втім, на практиці зазвичай все виглядає не так. Одним словом, хотіли як краще, а зробили як завжди. Податкові новели навряд чи торкнуться гаманців можновладців та олігархів з їхніми рахунками у закордонних банках та захмарними прибутками.

Справа в тому, що наші законотворці намагаються змінити ставки податку на прибутки фізичних осіб, відомого усім як прибутковий податок. Для соціально – незахищених верств населення така ставка має бути зменшена до 10%, для заможних громадян – збільшена до 20%. А для громадян із середніми прибутками ставку прибуткового податку мають залишити без змін – 15%. Тільки ось проблема в тому, що які прибутки вважати середніми, поки що чітко не сказали.

Виходить, що не встигли наші співвітчизники оговтатися від одних економічних катаклізмів, як ризикують потрапити в іншу халепу. І так постійно. Чи то вдача в нас така. Чи національна ментальність.

До речі, вже доволі багато українців взяли приклад з європейців та американців щодо того, як витримати всілякі фінансові негаразди без втрат, та ще й з прибутками. Весь світ вже давно та вправно інвестує вільні кошти у ПАММ – рахунки валютного ринку Форекс, для якого будь-які зміни на економічній світовій арені тільки на користь. Ось де ви нарешті можете дихнути вільно, забувши про роботодавців, чиновників – бюрократів, податківців та решту контролюючих органів. Для інвестування на Форексі не треба звільнятися з постійного місця роботи та здобувати професійну фінансово – економічну освіту. Ви можете займатися своєю улюбленою справою та вести звичний спосіб життя, а в цей час ваші гроші працюватимуть на вас, приносячи чималі прибутки. Ви просто відкриваєте рахунок в компанії – брокера та обираєте професійного трейдера, якому і доручаєте свої кошти для торгівлі на валютному ринку. В ідеалі, інвестор має розподілити всю свою суму поміж кількома трейдерами (управляючими ПАММ – рахунками) для того, аби зменшити ризики ймовірних збитків.

Деякі компанії, зацікавлені в успіхах своїх клієнтів, постійно впроваджують нові механізми та технології задля того, аби інвестувати було ще вигідніше. Так компанія Forex-Trend(www.fx-trend.com) навіть нагороди має за винайдення унікальної технології ПАММ 2.0, згідно якої управляючі стали також нести відповідальність та ризикувати своїм власним капіталом нарівні з інвесторами. До того ж, спеціалісти компанії впровадили революційний продукт – Індекс ПАММ – рахунків, який зробив процес інвестування ще більш простим, легким, зручним, небезпечним та прибутковим. Інвестори «вмили руки» навіть від того, аби власноруч обирати найуспішнішого управляючого. Спеціалісти компанії самі об»єднали найкращі ПАММ – рахунки, сформувавши з них кілька Індексів. Тепер, купуючи обраний індекс, інвестор автоматично вкладає гроші у кілька найприбутковіших ПАММ рахунків. Це гарантує йому не тільки збереження коштів, але й забезпечує перспективу постійного зростання капіталу. А головне – жодної залежності від роботодавця чи світової економічної ситуації!

За інформацією: http://investbag.com/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...