• Головна
  • Чим зайнятися у Львові: зіграти хованки у темряві
16:28, 22 лютого 2018 р.
1

Чим зайнятися у Львові: зіграти хованки у темряві

"Квест кімнати X-Room” пропонують львів'янам незвичну гру – хованки в абсолютній темряві. 032, в рамках партнерського спецпроекту "Чим зайнятися у Львові", розповідає про правила гри, як все відбувається і скільки це коштує.

Скільки може бути учасників в команді

Для того, щоб зіграти в гру у команді має бути від трьох до восьми людей. Участь в грі можуть брати не лише дорослі, а й діти, віком від 8 років. Головне, щоб вони не боялись темряви. 

Як все відбувається

Учасники поділяються на дві команди – команда “Тіней” і команда “Мисливців”. "Тіні" – ховаються, "Мисливці" – шукають їх.

На початку гри у кімнату заходить команда “Тіней”. Їм дають близько 5 хвилин для того, щоб сховатися. Після того, як адміністратор побачила, що всі сховались, то у кімнату заходять “Мисливці”. На шоломах у них є маркування, яке підсвічується, тому той, хто ховається може їх побачити і сховатись від них в іншому місці. 

У кімнаті, де відбувається гра і справді абсолютна темрява. Сховатися або знайти когось можна лише навпомацки і довіряючи своїм відчуттям. Це такий собі експеримент над самим собою. 

У кімнаті є спеціальні спецефекти, звучить моторошна музика, а кожному із учасників гри видають окуляри та спеціальний шолом, щоб уникнути травмувань. 

Правила гри

У кімнаті не можна користуватися телефонами або іншими речами, які можуть підсвічуватись.

Коли “Мисливець” знаходить когось із команди “Тіней”, то той одразу теж стає “мисливцем” і допомагає знайти тих, хто ще ховається.

Якщо впродовж 25 хвилин, не усі “Тіні” знайдені, тоді вважається, що команда “Тіней” виграла, а “Мисливців” – програла. Після 25 хвилин гри учасники виходять із кімнати, міняються місцями і заходять знову.

“Мисливцям” можна розмовляти один з одним, “тіням” ж варто мовчати, аби їх не знайшли.

У кімнаті є камери, тому якщо комусь страшно, йому слід обернутися до них і просто помахати руками. Це сприйматиметься адміністратором, як сигнал, що ви хочете вийти.

Скільки це коштує

Вартість гри залежить від кількості учасників і коливається від 400 до 950 гривень. Якщо у  гру грає троє людей, то участь з 10:30 до 19:30 – коштує 400 грн, а після 21:00 – 450 гривень.  Якщо, наприклад, у гру грає шестеро – то з 10:30 до 19:30 – це буде коштувати для них 700 гривень  на всіх, а після 21 год – на 50 гривень дорожче.

Наші враження:

Як записатися на гру:

На гру можна записатись за телефоном: 095 639-86-06, 063 648-08-21 або 068 216-45-04.

Обрати дату, а також годину можна також онлайн ТУТ.

Нагадаємо, що "Квест кімнати X-Room” окрім хованок у темряві, також пропонують різноманітні квести. Наприклад, піший квест під замовлення, дві квест-кімнати “Майстерня да Вінчі” і “Врятувати секретний архів” та квест віртуальної реальності “Грань”.

Автор: Ірина Труш.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #хованкиутемряві #X-room
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
svetochka
22 лютого 2018 р., 16:55
Нещодавно відвідали з колегами хованки в темряві. Всім дуже сподобалася гра. Рекомендуємо!
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
39,98
EUR
43,04
43,10
PLN
9,93
9,97
Оголошення
live comments feed...