• Головна
  • Сьогодні у Львові тимчасово зупинять навчання у 14-ти школах міста: перелік
Доповнено
10:29, 8 лютого 2018 р.

Сьогодні у Львові тимчасово зупинять навчання у 14-ти школах міста: перелік

Доповнено

Школярі матимуть незаплановані 4-денні канікули.

Сьогодні, 8-го лютого, у 14-ти навчальних закладах Львова тимчасово зупинять процес навчання. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Діти не відвідуватимуть школу впродовж четверга-п’ятниці, у зв’язку з відсутністю понад 30% школярів у навчальному закладі.

Керівництво школи, де показник відсутності дітей сягає понад 30%, повинно звернутися в управління освіти Львівської міської ради з відповідним листом, після чого навчання може бути призупинено. Такі заходи вживають, аби розірвати ланцюг захворюваності. Про це сьогодні під час брифінгу повідомила начальник управління освіти Зоряна Довганик.

Відтак, в управління освіти про відсутність близько 40% учнів у школах було відправлено листи від керівництва таких навчальних закладів: школи №70, №24, №48, «Надія», №55, школи-гімназії ім. Василя Стуса, «Джерельце», «Тривіта», школи №78, «Лідер», школи №7, ЛНВК «Школа I ступеня – гімназія».

Нагадаємо, раніше у міській раді повідомляли про те, що оголошувати карантин у Львові нема потреби, однак навчання зупинятимуть у школах, де відсутні близько 40% дітей.

Додамо, що згодом прес-служба ЛМР опублікувала доповнений список шкіл, де тимчасово зупинять навчання, додавши до переліку також СЗШ № 21 та СЗШ № 8 (початкова школа).

Читайте також на нашому сайті:

На кільцевій дорозі Львова сталася аварія за участі 4 авто

Завтра Львів з робочим візитом відвідає Володимир Гройсман

Куди піти та що подивитися цього тижня у Львові

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#школи #Львів #карантин
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...