• Головна
  • Лондон, Венеція, Барселона: які авіарейси відкриють зі Львова у 2018-му
12:44, 8 лютого 2018 р.

Лондон, Венеція, Барселона: які авіарейси відкриють зі Львова у 2018-му

Міжнародний аеропорт «Львів» оприлюднив повний перелік прямих авіарейсів, які запустять уже цього року.

Аеропорт «Львів» чекає на відкриття одразу семи нових напрямків цьогоріч. Про це йдеться у дописі на офіційній фейсбук-сторінці летовища.

Так, уже навесні 4 нові рейси з аеропорту «Львів» відкриває лоукостер WIZZ AIR. Йдеться про відкриття нових напрямків: у Польщу – Катовіце та Гданськ, Німеччину – Дортмунд та Англію – Лондон (Лутон).

У Гданськ та Катовіце польоти розпочнуться з 26 березня, двічі на тиждень (понеділок та п’ятниця). У Катовіце з 20 червня частота збільшиться до 4 разів на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця та неділя).

Також з 26 березня будуть запущені рейси до Дортмунду, хоча раніше їх початок анонсували лише на 21 травня. Польоти будуть виконуватися двічі на тиждень, по понеділках і п’ятницях. Великий попит на квитки змусив перенести і дату запуску перельотів у Лондон (Лутон) з вересня 2018 року, як повідомлялося раніше, на 1 травня 2018 року. Рейс буде здійснюватись тричі на тиждень: щовівторка, щочетверга і щосуботи.

З 27 березня цього року авіакомпанія LOT розпочне авіасполучення між Львовом та Ольштином. Перельоти будуть виконуватися два рази в тиждень, у вівторок та суботу, в нічний час доби.

Польоти у Барселону почнуть виконуватись 27 квітня 2018 року один раз на тиждень у п’ятницю, а з 19 червня 2018 року рейс буде перенесено на вівторок. Бронювання та продаж квитків на цей напрямок поки не відкрито.

Авіакомпанія YANAIR вже декілька разів анонсувала відкриття рейсу у Грузію. Відтак, його давно очікують у Львові. Тому чітка, переконлива позиція перевізника цьогоріч, вселяє у пасажирів аеропорту «Львів» надію та оптимізм. Спочатку польоти до Грузії будуть відбуватися один раз на тиждень, щоп’ятниці, а з 19 червня буде додано другий рейс – у вівторок.

Нагадаємо, що з 8 грудня 2017 року нові напрямки ввела авіакомпанія ERNEST. Італійський лоукостер розпочав польоти до Неаполя та Венеції та обіцяє не зупинятись на цьому.

Відтак, наразі відомо про відкриття 7 нових напрямків у 2018 році, які запланували чотири авіакомпанії. 

Читайте також на нашому сайті:

Куди піти та що подивитися цього тижня у Львові

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#аеропорт #нові_авіарейси #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,60
42,70
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...