• Головна
  • На Львівщині син забив рідну матір до смерті
11:40, 21 вересня 2012 р.

На Львівщині син забив рідну матір до смерті

У Львівській області 61-річна жінка загинула у страшних муках. Рідний син, який вкотре прийшов додому у нетверезому стані, побив жінку до смерті.  

Жахлива подія сталася ще 7 вересня 2012 року. Як розповіли 032 в прес-службі міліції,  Жидачівський райвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що у селі Городище 33-річний чоловік, непрацюючий, вбив свою 61-річну матір-пенсіонерку.  

На місце події негайно прибули представники слідчо-оперативної групи міліції, які з’ясували, що напередодні ввечері у будинку у селі Городище Жидачівського району відбулася сварка між сином та його матір’ю. Вкотре прийшовши в оселю матері напідпитку, безробітний син вчинив скандал. Слово за словом і дебошир взявся до бійки. 

Не спиняючись, чоловік наносив руками та ногами удари по голові та грудній клітці пенсіонерки. Бив жінку доти, поки та не перестала дихати. 

Тіло жінки правоохоронці виявили на дивані – в одній з кімнат будинку. На тілі пенсіонерки була низка синців. Як встановили експерти згодом, у жінки були й інші важкі травми - травматичний крововилив у головний мозок, перелом верхньої щелепи, перелом 16-ти ребер, внаслідок чого остання померла на місці події.

Зараз за даним фактом правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зловмисника взято під варту у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...