• Головна
  • Як у Львові зареєструвати дитину до дитсадка: 5 кроків
12:31, 5 лютого 2018 р.

Як у Львові зареєструвати дитину до дитсадка: 5 кроків

Пропонуємо інструкцію для батьків, що допоможе розібратися в нюансах онлайн-реєстрації.

3 2-го січня у Львові на новій платформі стартувала реєстрація до дитсадків дітей, народжених у 2017 році. Про основні правила онлайн-реєстрації журналісти 032.ua поспілкувалися з головною спеціалісткою з питань дошкільної освіти ЛМР Наталією Клочко.

Крок 1. Створити свій кабінет

Для реєстрації батькам потрібно зайти на сайт edu.smart.lviv.ua. Спочатку необхідно створити свій власний кабінет. Для цього слід вказати електронну адресу, номер мобільного телефону, ПІБ батька чи матері та належність до пільгової категорії (якщо є така необхідність).

Як у Львові зареєструвати дитину до дитсадка: 5 кроків , фото-1
Як у Львові зареєструвати дитину до дитсадка: 5 кроків , фото-2

Крок 2. Зареєструвати дитину

Натиснувши кнопку «Зареєструвати дитину» слід аналогічно заповнити бланк, вказавши прізвище, ім’я, по батькові дитини, номер свідоцтва про народження та адресу місця реєстрації.

Крок 3. Обрати вік дитини з календаря

У заявці на реєстрацію дитини є електронний календар. Саме тут батькам слід зазначати дату народження малечі. Спершу необхідно вказати рік, далі місяць та конкретне число. Якщо ж ввести дату, самостійно заповнивши її в іншому порядку, система може спрацювати неправильно. Виправити таку помилку можна, звернувшись до служби підтримки, яка внесе до заявки зміни на підставі наданого вами свідоцтва про народження дитини.

Крок 4. Вказати пріоритети для ДНЗ

Під час реєстрації батьки виставляють за пріоритетом три дошкільні навчальні заклади, куди б хотіли віддати дитину. Принцип пріоритетності працюватиме не у всіх мікрорайонах Львова. Так, на Сихові та Левандівці діятиме лише перший пріоритет, оскільки тут є велика кількість зареєстрованих дітей.

Крок 5. Скоригувати рік зарахування

Батьки часто не змінюють рік зарахування дитини до дошкільного закладу, залишаючи вказаний на сайті поточний рік. В такому разі дитина зареєстрована в електронній системі, але вона не може обрати її до жодної з груп. Рік потрібно коригувати, залежно від того, коли дитину хочуть віддати до ДНЗ. Кожен з батьків має право до остаточної дати формування списків (11 травня того року, коли дитина йтиме до садка), вносити зміни щодо року зарахування малечі та бажаних ДНЗ. При редагуванні заявки дата її реєстрації не змінюється.

Додамо, що діти до дошкільних навчальних закладів Львова зараховуються у випадку, якщо їм виповнилося на 1 вересня року зарахування повних 2 роки.

Читайте також на нашому сайті:

5 головних подій тижня у Львові

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#як_зареєструвати_дитину_в_садок #Львів #інструкція #ДНЗ #реєстрація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...