• Головна
  • Міліція розшукала кривдника 60-річної жінки, яку пограбували у транспорті
09:00, 20 вересня 2012 р.

Міліція розшукала кривдника 60-річної жінки, яку пограбували у транспорті

Співробітники Перемишлянського райвідділу міліції розшукали крадія сумочки 60-літньої львів’янки. Зловмисник обікрав пенсіонерку, коли та виходила з маршрутного таксі. 

Подія трапилась вранці 12 вересня. Як розвопіли 032 у прес-службі міліції, подружжя пенсіонерів поїхали в одне зі сіл Перемишлянського району, де мали свою земельну ділянку. Оскільки пара завершувала облаштування заміського будиночку, при собі мали кілька господарських сумок з лаками та фарбами.

При виході з маршрутного таксі, дружина подавала сумки чоловікові і, лише прийшовши до помешкання, виявила відсутність своєї сумочки з грошима та мобільним телефоном. Спроби зателефонувати на свій стільниковий закінчувались словами «абонент поза зоною досяжності».

З надією повернути особисті речі, жінка звернулась до правоохоронців. Як повідомив начальник сектору дільничних інспекторів міліції Перемишлянського РВ ГУМВС Микола Комар, крадія за «гарячими слідами» затримано. Виявилось, спритник помітив, що пані, поспішаючи, залишила сумочку на сидінні. Миттєво зорієнтувавшись, чолов’яга привласнив собі 1 000 гривень, 400 євро, 1 070 доларів США, які подружжя планувало потратити на завершення будівництва.

Опинившись у руках правоохоронців, крадій повністю визнав свою провину та повернув викрадене. На даний час вирішується питання порушення кримінальної справи за статтею 185 (крадіжка) КК України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...