• Головна
  • У Львові водій іномарки втік від патрульних, а через дві години врізався у припаркований автомобіль. Фото
11:03, 30 січня 2018 р.

У Львові водій іномарки втік від патрульних, а через дві години врізався у припаркований автомобіль. Фото

Внаслідок аварії автівка понищила паркову зону у центрі Львова.

За інформацією прес-служби патрульної поліції Львівщини, сьогодні, 30-го січня, близько четвертої ранку патрульні помітили, як з вулиці Гнатюка по зустрічній смузі на проспект Свободи виїхав автомобіль «Škoda Octavia».

На вимогу зупинитися порушник не відреагував. Інспектори залучили інші екіпажі для його затримання, однак водієві вдалося відірватися.

За дві години патрульні отримали виклик про ДТП, що трапилася на вулиці Винниченка. На місці події до них підійшов чоловік, який заявив, що був за кермом автівки. За його словами, він не впорався з керуванням, врізався в припарковане авто та злетів з дороги. Водій був тверезим. На нього оформили протокол за скоєну ДТП. За даними поліції, раніше вже були випадки, коли водія цього ж авто затримували у нетверезому стані.

Як інформують патрульні, у суботу 27-го січня, правоохоронці отримали повідомлення від місцевих мешканців про те, що водій автомобіля «Шкода» порушує ПДР та створює аварійні ситуації. Коли патрульні виявили автівку, водій ледь не наїхав на пішохода на «зебрі». Автомобіль зупинили. На 37-річного водія винесли постанову. Чоловік дуже нервував і поводився дивно. Він погодився пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Результат – 0,34 проміле. У нього вилучили посвідчення і склали протокол за керування в нетверезому стані.

Додамо, як стало відомо згодом, за кермом іномарки був головний лікар комунальної 6-ї міської поліклініки Львова Юрій Токарєв. За його словами, аварія сталася з технічних причин.

Читайте також на нашому сайті:

На вулиці Липинського у Львові на смерть збили жінку: водій з місця аварії втік

Поблизу Львова запрацювала найбільша тюбінгова траса в Україні. Фото

Як провести цей тиждень у Львові: ТОП-5 подій, які варто відвідати

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ДТП #Винниченка #аварія #п’яний_водій
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...