• Головна
  • У Львові 0,13 га землі віддали з порушеннями. Прокуратура протестує
14:03, 19 вересня 2012 р.

У Львові 0,13 га землі віддали з порушеннями. Прокуратура протестує

До Львівської міської ради надійшов протест прокурора на ухвалу, прийняту депутатами Львівської міської ради на сесії 12 липня, щодо виділення земельної ділянки площею 0,13 га на вул. Пекарській, 65-а терміном на 10 років для обслуговування СТО автомобілів.

У протесті прокурора зазначено, що цю ухвалу («Про затвердження гр. Радомській С.Й. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Пекарській, 65-а») прийнято з порушенням чинного законодавства, тож прокурор вимагає її скасувати.

Як зазначено в зауваженнях юридичного управління Львівської міської ради до ухвали, враховуючи те, що Львівський обласний центр служби крові, який розташований на вул. Пекарській, 65, і з користування якого вилучили дану ділянку, підпорядковується головному управлінню охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації, тож необхідно отримати згоду від управління на вилучення земельної ділянки на вул. Пекарській, 65-а.

Крім того, йдеться у протесті прокурора, відповідно до довідки про правовий статус земельна ділянка, що надана в оренду громадянці Радомській відноситься за категорією до земель житлової та громадської забудови. Згідно зі Земельним кодексом України, слід змінити цільове призначення, оскільки розміщення СТО передбачає категорію - землі транспорту.

Нагадаємо, 2 липня «за» цю ухвалу на сесії Львівської міської ради проголосували 49 депутатів. Однак її заветував міський голова та направив із зауваженнями на повторний розгляд. На сесії 26 липня депутати 68-ма голосами подолали вето мера, повідомляє  ZAXID.NET

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
42,98
43,02
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...