• Головна
  • Сьогодні в прокуратурі допитували Ірину Фаріон
15:06, 18 вересня 2012 р.

Сьогодні в прокуратурі допитували Ірину Фаріон

Сьогодні депутата ЛОР від Всеукраїнського об’єднання “Свобода” Ірину Фаріон знову допитали в прокуратурі Львова у справі, яку порушено після акції протесту проти закону “Про засади державної мовної політики” біля Львівської обласної ради.

Слідчого прокуратури цікавило, чи не була Ірина Фаріон свідком перешкоджання роботі працівників правоохоронних органів під час подій 4-6 липня біля Львівської обласної ради. Ірина Фаріон повідомила на допиті, що у ті дні, під час акцій протесту, вона захищала 10 статтю Конституції України та протестувала проти ухвалення антиконституційного закону «Про засади державної мовної політики».

Нагадаємо, що після акцій на захист державної мови біля Львівської обласної ради міліція та прокуратура порушили дві кримінальні справи стосовно цих подій. До прокуратури Львова викликали на допит депутатів від ВО “Свобода” Ірину Фаріон та Ірину Сех. На думку свободівців, хоч кримінальні справи порушено з формулюванням  “за фактом вчинення злочину”, цілком ймовірно, що згодом правоохоронні органи висунуть персональні звинувачення, аби у такий спосіб зняти свободівців із виборчих перегонів.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...