• Головна
  • Що можна купити у Львові за 10 гривень. Фото
Спецпроект
12:21, 23 січня 2018 р.

Що можна купити у Львові за 10 гривень. Фото

Спецпроект

Валюта «росте», а разом з нею - і ціни на товари в Україні. Журналіст сайту 032.ua пройшовся по магазинах з дрібничками у Львові та дізнався, чи є щось, що може купити пересічний львів’янин на суму до 10 гривень.

Двосторонній скотч

Що можна купити у Львові за 10 гривень. Фото, фото-1

Як відомо, скотч може склеїти усе, навіть розріз у жіночій блузці та ваші зіпсуті стосунки (головне - знати, як правильного його застосувати). Ціна — 9,50 грн.

Контейнер з фольги

Що можна купити у Львові за 10 гривень. Фото, фото-2

Набір контейнерів з фольги дозволить «запекти» ваші геніальні ідеї, зокрема, кулінарні. Ціна — від 2,99 грн до 8, 99 грн.

Туалетний папір «Альбатрос»

Усього за 8,99 грн продукція від українського виробника "Альбатрос" допоможе вам у скрутній ситуації та зробить ваше життя більш комфортним.

Мультяшна резинка

Якщо у вашому офісі багато "міньонів" або "злих птахів", то усього за 3 грн ви зможете їм дуже тонко про це натякнути та створити веселий настрій на роботі.

Браслет

Що можна купити у Львові за 10 гривень. Фото, фото-7

При шпацері з львівською кобітою чи файним хлопом, виглядати гонорово вам допоможе браслет в доісторичному стилі. Ціна - 10 грн.

Шпажки

Що можна купити у Львові за 10 гривень. Фото, фото-8

На будь-який смак і колір можна купити набір шпажок за 5 гривень. Вони згодяться як на кухні, так і у особистому житті: завжди краще влаштовувати «дуелі» на пластиковій зброї, ніж на металевій.

Гральні карти

Що можна купити у Львові за 10 гривень. Фото, фото-9

Львів’янам різного віку пропонуємо зіграти в ігри наших предків: гральні карти скрасять ваше дозвілля, наприклад, у громадському транспорті. Якщо ви - водій маршрутки, поки автобус стоятимете в заторі, ви зможете відпочити і, можливо, навіть заробити копійку. Ціна питання — 6 гривень.

Гачки

Що можна купити у Львові за 10 гривень. Фото, фото-10

Кольорові пластикові гачки у вигляді риб, морських коників та зірок кріпляться ззаду на липучку, тож зможуть витримати вагу ваших ключів, кухонного рушничка або поганого настрою. Ціна — 4 гривні.

Зубна щітка

Що можна купити у Львові за 10 гривень. Фото, фото-11

Щоб ваші зуби були доглянуті, а усмішка сяяла аж до Голлівуду, щітки потрібно міняти часто, принаймні, раз на місяць. Також запасна зубна щітка стане у нагоді в громадському транспорті: коли хтось дихатиме на вас несвіжим подихом, можете подарувати йому щітку! На це не шкода 5, 7 чи 10 гривень.

Гігієнічна помада

Що можна купити у Львові за 10 гривень. Фото, фото-12

Любителям поцілунків узимку ніяк не обійтися без цього імпортного (з Польщі) товару за 10 гривень — гігієнічної помади. За рахунок відсутності кольору, нею можуть користуватися усі та обрати для себе найбільш вдалий запах — від полуниці та ківі до банана. Головне - не з’їсти її випадково.

Бігуді

Що можна купити у Львові за 10 гривень. Фото, фото-13

Виглядати у стилі молодості вашої мами або бабусі допоможе набір бігудів. Усього 9 гривень та кілька годин без сну — і вуаля! - ви прекрасні.

Суперклей

За 8 гривень можна придбати ультрагель «Фіксатор», який допоможе у ремонті взуття, меблів, особистих речей та навіть дозволить приклеїти графік приїзду маршруток на зупинки (а раптом допоможе і транспорт прибуватиме вчасно!?).

Гострилка

За 6 грн на полицях магазинів у Львові можна знайти дуже потрібний продукт із Німеччини — гострилку для ножів, ножиць, кіс та інших інструментів. Особливо підійде тим, хто збирається «косити» валюту.

Проїзд у маршрутці

Що можна купити у Львові за 10 гривень. Фото, фото-18

Із грудня 2017 року у Львові піднялася вартість проїзду в маршрутних таксі та автобусах з 4 до 5 гривень, тож за 10 гривень ви зможете рівно два рази проїхатись у автобусі. Але не забувайте при цьому отримувати квиток, адже це — запорука того, що послуга, яку ви купуєте у перевізників, буде виконана.

Примітка: текст має розважальний характер та відображає суб’єктивну думку автора. Повне або часткове відтворення матеріалу без письмової згоди редакції забороняється та переслідується відповідно до Закону України.

Автор: Є. П. спеціально для 032.ua.

Читайте також:

У Львові відбулося громадське віче з нагоди Дня Соборності. Фоторепортаж.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #спецпроект #товари #покупки #10_гривень #торгівля #магазин #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...