• Головна
  • У трьох супермаркетах та на вокзалі у Львові вибухівки не виявили, – МВС
14:12, 16 вересня 2012 р.

У трьох супермаркетах та на вокзалі у Львові вибухівки не виявили, – МВС

Про це ІА ZIK повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Нагадаємо, перше повідомлення про закладення вибухівки у торговому центрі «Арсен», що на вулиці Княгині Ольги, 120, надійшло близько 21.00 години 14 вересня. На місце події виїжджали майже півсотні працівників міліції, серед яких – представники слідчо-оперативної групи, вибухотехніки, експерти НДЕКЦ. За результатами перевірки повідомлення аноніма не підтвердилось.

Наступного дня, 15 вересня, о 13.20 годині львівські правоохоронці отримали черговий дзвінок. Невідомий мужчина поінформував, що торговий центр «Арсен» – заміновано. Цього разу чоловік вказав іншу адресу – проспект Чорновола, 93. Для обстеження вказаного закладу торгівлі виїхали також близько 50-ти працівників міліції. Як і у попередньому випадку, правоохоронці ніяких сторонніх небезпечних предметів в «Арсені» не виявили.

Не минуло і двох годин після останнього повідомлення від невідомого «мінера», як чергові міліції записували нову інформацію від аноніма. Чоловік заявляв, що Головний вокзал у місті Львові заміновано. Цього разу до огляду місця події були залучені близько 200 працівників міліції. Евакуювавши працівників та відвідувачів вокзалу, правоохоронці розпочали обстеження приміщень і прилеглої до вказаного об’єкту території. Як і у двох попередніх випадках, це повідомлення від лиходія виявилося жартом.

Четверте «псевдозамінування» стосувалося ще одного торгового центру «Арсен», який розташований на території мікрорайону Сихів. Цей випадок у списку повідомлень про псевдозамінування є сімнадцятим у цьому році.

Працівники міліції наголошують, що за схожі «жарти» аноніми можуть сплатити не лише великі штрафи, але й опинитися у в’язниці. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...