• Головна
  • Львівська міліція порушила кримінальну справу по факту нападу на Т.Чорновол
13:40, 14 вересня 2012 р.

Львівська міліція порушила кримінальну справу по факту нападу на Т.Чорновол

Шевченківський РВ міліції Львова порушив кримінальну справу через інцидент з журналісткою, кандидатом в нардепи Тетяною Чорновол.

Про це 14 вересня повідомила начальник ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольська, передає ZIK.

«На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. На сьогодні вже порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 296 (хуліганство)», – повідомила Добровольська.

За її словами, наразі важко сказати, чи пов’язаний цей інцидент з політичною чи професійною діяльністю Чорновол.

Нагадаємо, невідомий вихлюпнув в обличчя журналістки і кандидата в депутати Тетяни Чорновол зелену фарбу. Це сталося у той час, коли вона виходила з квартири у Львові.

Українська спільнота дуже різко відреагувала на подію. В соціальних мережах журналісти, громадські діячи стали на захист Тетяни и вимагають від міліції знайти нападників, хоча мало у це вірять.

"Таня Чорновіл так лякає владних і навколовладних тварюк, що вони геть зірвались з ланцюга. Вона вже перемогла, коли так стоїчно витримує хвилі ненависті та мракобісся політичниих імпотентів", - написав журналіст і історик Вахтанг Кіпіані.

"Немилосердне скудоуміє. Власенка - зеленкою, Таню - зеленою фарбою. Не знаю, хто вигадує такі методи політичної боротьби, але у цієї людини проблеми не просто з фантазією, а й взагалі з головою", - пише Тетяна Даниленко, журналіст 5 каналу.

"Історія з Танею Чорновіл просто жахлива. Що цього разу скаже наша доблесна міліція, яка заводить кримінальні справи за фактом малювання вусів на білбордах президента. А тут жінку, журналіста, політика, опозиціонерку облили фарбою у ліфті... це залишиться безкарним? Не знайдуть? Боюсь, не знайдуть. Але і Таню Чорновіл вони не залякають, не на ту напали. А ми маємо подумати як захистити іі і себе від цих покидьків", - Ірина Геращенко.

Львівська міліція порушила кримінальну справу по факту нападу на Т.Чорновол, фото-1

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...