• Головна
  • StarCars Львів: як вигідно придбати авто з США
Новини компаній
11:00, 11 січня 2018 р.

StarCars Львів: як вигідно придбати авто з США

Новини компаній
StarCars Львів: як вигідно придбати авто з США, фото-1

Після вступу в силу закону №3251 з 1 серпня 2016 року, українцям стало набагато дешевше імпортувати авто з Північної Америки і Європи через зниження ставок акцизного збору.

Тепер купівля, наприклад, седану Volkswagen Jetta 2016 з 1,4 літровим двигуном заощадить власникові цілих до 50% вартості аналогічного автомобіля на українському ринку.

Спочатку, термін дії у нових тарифів планувався до кінця 2018 року. Проте, з огляду на позитивну реакцію ринку, пільгові тарифі було вирішено продовжити до кінця 2019 року. Тому, ті, хто хотів би придбати свій особистий автомобіль з США і зекономити відчутні кошти, повинні встигнути все організувати протягом дії пільгового періоду і якомога вигідніше здійснити задумане.

Важливо знати: щоб підпасти під дію пільгових тарифів і заощадити на розмитненні, імпортований автомобіль повинен відповідати чотирьом основним критеріям:

  • Рік випуску моделі повинен бути не старше 01.01.2010.
  • Бензиновий двигун не має перевищувати в об’ємі 3.0-літри, дизельний – 2.5-літри.
  • Відповідність екологічному стандарту Євро-5.
  • Нова тарифна ставка не поширюється на автомобілі ввезені з країн агресорів чи тимчасового окупованих територій.

Таким чином, купити вживаний автомобіль найвигідніше у США. Серед основних причин чому американські автомобілі більш приваблива інвестиція, можна перерахувати наступні сім:

1. Можливість купити як «чистий», так і розбитий автомобіль через страховий аукціон за найнижчу ціну;

2. Мінімальний знос автомобілів завдяки хорошим дорогам і того факту, що американці змінюють свої автомобілі раз в 2-3 роки;

3. Пристойна якість матеріалів виготовлення через підвищені стандарти контролю якості вироблених та імпортованих товарів в США.

4. Середньостатистичні американські автомобілі більше в розмірах і мають більше стандартних опцій в базових комплектаціях;

5. Широкий вибір марок і моделей транспортних засобів;

6. Ви можете перевірити всю історію автомобіля по VIN-номеру, дізнавшись про кількість власників, зареєстрованих ДТП та інші важливі моменти;

7. Наявність компаній, які можуть запропонувати послуги з підбору та придбання запасних частин, в також органiзувати доставку авто з США.  

Деякі компанії, як наприклад StarCars Львів, пропонують весь спектр послуг: від пошуку авто за заданим клієнтом специфікаціям, придбання через аукціон або дилера, до оформлення документів для експорту і доставки напряму в порт Одеса. По суті, покупцеві пропонують обрати будь-який автомобіль, заплатити за нього і транспортування, та трохи зачекати, отримуючи повідомлення про зміни в статусі доставки.

Звичайно, варто бути обережними у підборі посередника, щоб не потрапити в тенета шахраїв, однак ми все ж звикли купувати товари через інтернет і алгоритм перевірки «достовірності» компанії більш-менш однаковий.

На що звертати увагу при виборі компанії-брокера?

  • Рік заснування компанії. Чим більше часу компанія на ринку автомобільного експорту-імпорту, тим надійніше.
  • Наявність ліцензії обов’язкова. З цим в Північній Америці, а особливо в Канаді, дуже строго стежать і за одне порушення передбачених термінів дії або сфери діяльності можуть цілком позбавити ліцензії на багато років.
  • Відгуки покупців. Подивіться в соцмережах, форумах і просто введіть назву компанії у пошукову систему і познайомтеся з інформацією.

При правильному виборі продавця заощадити на імпорті автомобіля цілком реально і насправді дуже просто, а обравши надійного помічника у особі СтарКарс, можна бути впевненим у позитивному кінцевому результаті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...