• Головна
  • На Львівщині маленька дівчинка потрапила під іномарку
11:10, 14 вересня 2012 р.

На Львівщині маленька дівчинка потрапила під іномарку

В Яворівську центральну районну лікарню №1 доставлено восьмилітню дівчинку С. (жительку м. Яворова) з діагнозом – тупа травма живота, струс головного мозку. Тілесні ушкодження дитина одержала внаслідок наїзду на неї автомобіля марки «Фольксваген Гольф» під керуванням місцевого мешканця С., 1978 року народження, передає ZIK.

Про це повідомила сьогодні, 14 вересня, власкорові IA ZIK старший інспектор Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області, капітан міліції Галина Мрочко.

За фактом ДТП проводиться перевірка.

Нагадаємо, що в Яворівському районі автомобілями покалічено вже 5 дітей.

Так, у Новояворівську районну лікарню №1 доставлено В., 1998 р. н., жительку с. Верблян з діагнозом – закрита черепно-мозкова травма, забій голови та колінного суглобу, Б., 1998 р. н., жителя с. Котів з діагнозом – закрита черепно-мозкова травма, забійні рани обличчя та гр. Г., 1998 р. н., мешканку с. Котів) з таким же діагнозом.

Як з’ясувалося ці тілесні ушкодження діти одержали отримали під час дорожньо-транспортної пригоди, яку скоїв гр. Х., 1992 р. н., (житель с. Котів). Зловмисника затримано працівниками міліції. Його притягують до відповідальності.

Також на міжнародній автотрасі Львів-Краковець, в селищі Івано-Франковому відбувся наїзд на дітей-пішоходів автомобілем марки «Фольксваген-Джета», під керуванням жителя Яворова К., 1977 року народження.

Внаслідок ДТП 6-річна дівчинка В. одержала струс головного мозку, садна лобної ділянки та колін, а трьохрічна дитина П. – садна грудної клітки та живота.

За фактом ДТП проводиться перевірка. Міліціонери водночас виясняють, що саме такі малі діти робили на дорозі, де були на час трагедії їхні батьки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...