• Головна
  • 10 найбільших розчарувань львів'ян у 2017-ому році
17:14, 13 січня 2018 р.

10 найбільших розчарувань львів'ян у 2017-ому році

В рамках спецпроекту "2017 рік: згадуємо найважливіше", 032 продовжує писати про головні події минулого року. Раніше ми розповідали про 17 причин, чому варто пишатися Львовом, згадували, що назавжди залишиться у 2017 році і писали про 10 успішних людей, які прославили Львівщину у 2017 році. Цього разу ми підготували для вас матеріал про головні розчарування львів'ян минулого року:

Затяжний ремонт Личаківської

25 березня у Львові почали масштабний ремонт частини вулиці Личаківської. Львів'янам обіцяли, що ремонт завершать за 7-8 місяців, втім, згодом у міськраді повідомили, що ремонтні роботи триватимуть довше і завершаться не раніше 2018-го. 

Вивіз сміття 

10 найбільших розчарувань львів'ян у 2017-ому році , фото-1

Жахливий сморід і гори відходів. Те, як регулярно зі Львова вивозили сміття, розчаровувало мешканців міста приблизно 6 місяців 2017-го року. Деякі львів'яни навіть створювали барикади із сміття, щоб привернути увагу до цієї проблеми. Ситуація змінилася лише після того, як у червні ЛМР передала Львівській ОДА функції зі збирання, вивезення та утилізації твердих відходів з міста строком на два роки.

  Маршрутки

 

Впродовж 2017 року львівські маршрутки продовжували розчаровувати жителів міста. Вони потрапляли в ДТП, ламалисяне виходили на маршрут і вражали своїм жахливим станом. До того ж вартість проїзду у них з 18 грудня зросла до 5 гривень. 

Ремонт площі Маланюка 

10 найбільших розчарувань львів'ян у 2017-ому році , фото-2

Розчарувала львів'ян і реконструкція площі Маланюка. Коли її розпочинали у 2016 році, то львів'янам обіцяли, що вона завершиться за два місяці. Втім, триває реконструкція і досі.

Відсутність підземного паркінгу 

Ще одним розчаруванням 2017 року виявилося будівництво підземного паркінгу у центрі Львова. Точніше його відсутність. Як і раніше, так і торік, у Львівській міськраді часто говорили про будівництво підземного паркінгу у центральній частині міста, але справа так і залишилась на стадії обговорень та обіцянок.

Ремонт дороги на вул. Замарстинівській 

10 найбільших розчарувань львів'ян у 2017-ому році , фото-3

Ще одним розчаруванням 2017 року стало те, що дорогу на вулиці Замарстинівській так і не почали ремонтувати. Впродовж тривалого часу минулого року львівські ЗМІ писали про те, дорогу на вул. Замарстинівській розпочнуть ремонтувати у липні. Коли ж на календарі уже був липень, обіцяний ремонт перенесли. 

Спека у громадському транспорті

10 найбільших розчарувань львів'ян у 2017-ому році , фото-4

Розчарувала львів'ян у 2017-ому році і температура у громадському транспорті влітку. Так, у липні журналістка 032 провела експеримент до скількох градусів доходить температура у львівських маршрутках і поїздила кілька днів в автобусах і тролейбусах із градусником. Виявилось, що температура у львівських автобусах сягає 37 градусів , а у тролейбусах - майже 40 градусів  і нічого із цим вдіяти неможливо. 

Ремонт дороги на вул. Шевченка 

10 найбільших розчарувань львів'ян у 2017-ому році , фото-5

Ще одним розчаруванням 2017-го можна сміливо назвати відсутність ремонту дороги на вулиці Шевченка. Львівські водії уже два роки чекають, коли ж розпочнеться ремонт дороги на ділянці від вулиці Татарбунарської до перетину із вулицею Ярослава Мудрого. На початку року їм обіцяли, що ремонт дороги відбудеться у 2017 році, але потім його перенесли.

Скасування авіамаршрутів зі Львова компанією “Ryanair”

10 найбільших розчарувань львів'ян у 2017-ому році , фото-6

Ірландська авіакомпанія "Ryanair", яка вважається найбільшим лоукост-авіаперевізником Європи, мала з жовтня запустити зі Львова сім авіамаршрутів, зокрема, до Кракова, Будапешта, Берліна, Вроцлава, Меммінгена, Ейндховена і Лондона. Втім, коли львів'яни уже зраділи цій новині і готові були купувати квитки із знижками, їм повідомили, що авіакомпанія-лоукостер скасувала запланований вихід на український ринок через те, що не досягла компромісу з українською владою. Львів'яни навіть провели масштабний флешмоб на підтримку "Ryanair", але це не допомогло - авіакомпанія так і не вийшла на ринок. 

Автор : ІРИНА ТРУШ, спеціально для 032.ua.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новиниЛьвова #032ua #розчарування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...