• Головна
  • Ситуація на ринку нерухомості Львова: плюси та мінуси
Новини компаній
17:00, 29 грудня 2017 р.

Ситуація на ринку нерухомості Львова: плюси та мінуси

Новини компаній
Ситуація на ринку нерухомості Львова:  плюси та мінуси

Ще з 2014 року у Львові та околицях міста спостерігається справжній будівельний бум. Незважаючи на економічну та політичну нестабільність в Україні, в нашому місті представлений широкий спектр забудовників – від місцевих фірм з надійною репутацією та великим досвідом, до новачків, фірм які лише намагаються завоювати потенційну увагу покупців.

Рієлтори переконують, що наразі первинний ринок (новобудови), значно випереджає вторинний та користується великим попитом серед людей, які бажають придбати собі нову квартиру. Пов’язують це із тим, що навіть в часи нестабільності люди не бояться вкладати свої заощадження у купівлю житла, що у свою чергу, породжує високу конкуренцію серед самих забудовників. Відповідно, зростає і кількість забудов.

У зв’язку з будівельним бумом дешевшає і вартість житла. Тепер же фірми-забудовники намагаються якнайшвидше продати свої будинки, пропонуючи своїм клієнтам знижки або ж цікаві акції та розіграші дешевих квартир. Наприклад, молодій сім’ї за купівлю житла дарують путівки на відпочинок. Однак, велика кількість забудовників та житла, яке необхідно продати, породжує високу конкуренцію серед таких фірм, кожна із яких веде гру навипередки зі своїми конкурентами, часто-густо забуваючи про якість самого будівництва.

Так, експерти зазначають, що іноді забудовники прикриваючись низькими цінами та різноманітними дешевими пропозицями, продають людям зовсім неякісне житло. Як правило, їхнім клієнтам дістається квартира з кривим фасадом, а про якість будівельних матеріалів та начинки квартири – говорити не варто. Якщо ж впритул зайнятися питанням ринку новобудов у Львові, то на просторах інтернету можна знайти чимало скандалів, коли люди повівшись на пропозицію недобросовісного забудовника, отримували квартири з тріщинами, просівшими фасадами будинків, тощо.

Хоча впродовж останнього часу потенційні покупці, пам’ятаючі про останні скандали, які виникали у Львові з новобудовами, почали більш виваженіше вивчати питання щодо купівлі житла. Визначальним фактором для них, крім якості житла, є також законність будівництва.

Не складно здогадатися, що першими на ринку знизили ціни такі недобросовісні забудовники, в яких вартість житла не відповідала якості. Зауважимо, що наразі в нашому місті є кілька великих житлових кварталів, будівництво яких було зупинене рішенням судових інстанцій, а деякі взгалі вимагають знести. При цьому недобросовісні забудовники продовжують продавати квартири і заманювати покупців низькими цінами.

За словами експерта, інженера-будівельника з 30 стажем, технічного директора компанії PLUS Development Галини Берко - немає жодних передумов для зниження цін на житло в новобудовах середнього і вищого рівнів якості, де є усі дозволи на будівництво разом з технічними умовами. Аглоритм роботи добросовісного забудовника полягає у співпраці лише з професійним генпідрядником, який, дбаючи про свою репутацію на ринку не дозволить використовувати неякісні будматеріали.

Важливим є також системна і злагоджена робота відділів продажу та маркетингу компанії. Саме від їх роботи залежить вчасне залучення та інформування клієнтів про стан та строки будівництва об'єкту, терміни здачі в експлуатацію, тощо.

Керівник відділу продажу компанії PLUS Development Святослав Луцишин переконаний, що відділи продажу та головний офіс компанії має знаходитись у безспосередній близкості до житлового комплексу, що зводиться. Це дає можливість в поточному режимі інформувати клієнтів щодо усіх будівельних процесів та проводити показові екскурсії.

Окрім того – важливим фактором прозорості девелопера є так звана розшифровка дуже розмитого поняття «нульовий цикл». На думку Святослава Луцишина, цим поняттям недобросовісні забудовники дуже часто прикривають голі нештукатурені стіни з майже повною відсутністю внутрішньої інфраструктури квартири. Купівля такого «готового» житла грозить неминучими витратами клієнта за впорядкування та доведення до передремонтного стану купленого за низьку ціну житла. І це все за власний рахунок. Як результат - вартість квадратного метра такої квартири однозначно перевищить середню ціну на ринку новобудов.

У компанії PLUS Development окрім усіх необхідних факторів нульового циклу (таких як, броньовані двері, лічильники, радіатори, міжкімнатне розведення комунікацій, котел, та ін) є також і встановлення інтернету, облаштування прибудинкової території та лісопаркової зони, де власне і споруджуються житлові комплекси компанії, а саме; на вул. Роксоляни та на вул. Малоголосківській у м. Львові. Більше того, новітні та естетичні фасади новобудов PLUS Development не вдарять по гаманцю клієнта і не приховають за зовнішнім пафосом відсутність міжквартирної звукоізоляції та недоліки внутрішніх планувань з вузькими холами та маленькими кімнатами. Саме достатній внутрішній простір житла лежить в основі комфортного проживання.

Ви не знайдете PLUS Development у списках недобросовісних забудовників. Працівники цієї молодої компанії - досвідчені та кваліфіковані професіонали з багаторічним досвідом, які швидко та аргументовано відповідають на кожне із ваших запитань, застережуть від помилок та нададуть цінну пораду щодо купівлі житла. Провести екскурсію для огляду майбутнього житла у будь-який зручний для Вас час – не проблема, адже відділи продажу компанії знаходяться у безпосередній близкості до об’єтків будівництва, а саме на вул. Роксоляни, 59б та на вул. Малоголосківській, 8.

Телефон компанії: (067) – 111 – 17 – 15.

Web-сайт: plusdevelopment.com.ua .

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#нерухомістьЛьвів #новобудовиЛьвів #купитиквартируЛьвів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...