• Головна
  • Що спільного між історією і гастрономією?
Новини компаній
13:00, 26 грудня 2017 р.

Що спільного між історією і гастрономією?

Новини компаній

Що спільного між історією і гастрономією?

Поєднання найрізноманітніших інгредієнтів!

Історія, наче страва, у яку час додає всього потроху, перемішуючи події та епохи. З часом факти присмачуються чутками та перетворюються на легенди, що хвилюють уяву навіть після кількох століть.

Саме такі, містичні таємниці чекають вас у ресторації Doctor Faust, що відкрилася у кам’яниці Вартановича на Вірменській,14 . Вже майже 400 років це місце овіяно загадками та чутками, адже колись тут мешкав львівський Doctor Faust - алхімік і чародій Раве Маасе Меркава. Кажуть, у своєму шинку він частував гостей магічним напоями, здатними повернути спогади минулих життів та пізнати приховані окультні таємниці. Ресторація Doctor Faust не зраджує традиціями – атмосфера містики та стародавні артефакти стали невід’ємною частиною закладу.

Що спільного між історією і гастрономією?, фото-1

Тут сучасні алхіміки-бармени – замість чарівного зілля тепер міксуюють смачні коктейлі та частують відвідувачів відбірною кавою, що має особливу силу додавати впевненості і бадьорості.

Вдало підібрана карта напоїв ідеально поєднується з меню, якому у закладі приділено чималу увагу. Галицька та європейська кухня потішить гурманів справжніми шедеврами, а подача страв здатна здивувати навіть тих, хто вже встиг багато чого побачити. Чого вартий лише борщ у черепі – такого точно не зустрінеш ніде. Серед холодних закусок привертає увагу тар-тар з молодого шовдаря, антипасті на різні смаки та маринований оселедець з печеною картоплею та бурячком. Вибір салатів дозволяє обрати те, що смакуватиме саме вам. Якщо бажаєте салат з м’ясом, то зверніть увагу на фірмовий салат “Гніздо дракона” – філе качки, мікс салатів, апельсин, карамелізована груша, сир Філадельфія, імбирно-цітрусовий соус, перепелині яйця.

Не забули тут і про десерт – тортики, штруделі, улюблені сирники. І справжнє диво – Вежа Алхіміка, магія якого точно не залишить вас байдужим. Смак цих шедеврів підсилює містична атмосфера, створена численними артефактами чи не у кожному куточку закладу.

Що спільного між історією і гастрономією?, фото-2

Ще один особливий символ закладу, залишений нащадкам львівським алхіміком – Рука Слави. Кажуть, її треба потерти, аби отримати частинку могутності та прихильність долі. Вочевидь, гості часто вітаються з рукою – і вона щедро наділяє всіх своїх прохачів.

Майстерно поєднуючи інгредієнти, шеф-кухар ресторану Doctor Faust чаклує над стравами, вкладаючи у них частинку своєї душі. Тому й виходить настільки добре,що хочеться повільно смакувати кожен куточок, розглядаючи дивовижні інсталяції та загадкові дрібнички і міркуючи про містичне.

Тому, відпочиваючи у ресторації Doctor Faust, можна у бесідах віднайти філософський камінь, у знаках прочитати давні заклинання, а в стравах –відчути справжній смак містики, яка завжди буде притаманна нашому давньому місту!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ресторанЛьвів #ДокторФауст #DoctorFaust #містикаЛьвів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...