• Головна
  • У Львові відкрили Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Львівобленерго»
12:19, 23 грудня 2017 р.

У Львові відкрили Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Львівобленерго»

22 грудня, у Львові відкрили Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Львівобленерго», який надає свої послуги не лише для споживачів міста Львова, але й всієї області.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради. 

Розташований Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Львівобленерго» на вул. Шевченка, 1. За цією ж адресою вже кілька років працює центр обслуговування для юридичних клієнтів-суб’єктів господарювання.  Тут клієнти «Львівобленерго» - побутові споживачі - зможуть вирішити більшість питань, з якими вони звертаються до районних відділень, а саме: подати показ електролічильника, оформити пільги на оплату спожитої електроенергії, укласти договір про користування електричною енергією, отримати інформацію та роз’яснення про нарахування за світло, внести корективи у рахунок за необхідності, укласти договір про реструктуризацію заборгованості тощо. 

Крім цього, працівники Центру надають роз’яснення з питань реєстрації та роботи онлайн-сервісу «Персональний кабінет». 

Центр надає свої послуги не лише для споживачів міста Львова, але й всієї області. Прийом клієнтів здійснюється за електронною чергою. Зареєструватись в черзі можна за допомогою боксу, який встановлений одразу ж в залі для прийому споживачів. Опісля відвідувачі можуть оцінити якість обслуговування та залишити свій відгук про центр на спеціально обладнаному планшеті.

Графік прийому клієнтів: 8.00 – 17.00 (понеділок – четвер), без обідньої перерви; 8.00 – 16.00 (п’ятниця), без обідньої перерви.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...