• Головна
  • Дві дівчинки з Івано-Франківська пограбували торговий центр у Львові
08:30, 11 вересня 2012 р.

Дві дівчинки з Івано-Франківська пограбували торговий центр у Львові

Правоохоронці Пустомитівського райвідділу міліції  затримали одразу трьох злодіїв, які обчистили торговий центр у Львові. Ними виявились дві мешканки Івано-Франківщини та мешканець села Сокільники. 

У Пустомитівський райвідділ міліції 8 вересня звернувся співробітник служби охорони кількох магазинів одного з торгових центрів Львова. Спершу чоловік повідомив про зникнення чоловічих кросівок вартістю понад 600 гривень, а згодом – про крадіжку трьох жіночих майок вартістю 149 гривень. 

Того ж дня із заявою до правоохоронців звернулась менеджер вказаного торгового центру та повідомила, що з одного з магазинів викрали жіночі штани та футболку вартістю майже 600 гривень. 

Усіх злодіїв одразу затримали і привели до райвідділу міліції. Як виявилось, жіночі речі поцупили двоє 16-річних дівчат з Івано-Франківщини, а кросівки викрав хлопець зі села Сокільники«Усіх злодіїв одразу затримали і привели до райвідділу міліції. Як виявилось, жіночі речі поцупили двоє 16-річних дівчат з Івано-Франківщини, а кросівки викрав хлопець зі села Сокільники», - розповів Ігор Підлужний, начальник Пустомитівського райвідділу міліції. 

Зловмисників затримали на виході з торговельного центру та одразу відправили до райвідділу. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи. 

Як розповів Ігор Васильович, у супермаркеті часто трапляються крадіжки. Інколи злодії одягають речі на себе і виходять з магазину, або ж ховають їх у сумки. Однак, таких спритників практично завжди вдається затримати. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...