• Головна
  • У Львові запрацювала Фабрика Святого Миколая. Фото
14:58, 11 грудня 2017 р.

У Львові запрацювала Фабрика Святого Миколая. Фото

11 грудня, у Львівському Палаці мистецтв стартувала 17-та “Фабрика Святого Миколая”, у рамках благочинної акції “Миколай про тебе не забуде”.

Традиційно, на Фабриці працює близько 500 волонтерів-помічників Святого Миколая, які розфасовують подарунки, котрі згодом передадуть 2800 потребуючим дітям, - повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Захід уже 17 рік поспіль у Львові організовує МГО «Академія Української Молоді» спільно з навчальними закладами, небайдужими громадськими організаціями та спільнотами.

Фабрика Святого Миколая цьогоріч працюватиме у Львові до 17 грудня (з 10:00 до 17:00, крім суботи), а увечері 18 грудня волонтери розноситимуть дитячі подарунки по домівках.

Долучить до акції може кожен. Зокрема, можна приносити книги у хорошому стані або спеціально придбані для дітей від 0 до 12 років, за такими адресами:

У Львові запрацювала Фабрика Святого Миколая. Фото, фото-1

Нагадаємо, що акцію проводять по всій Україні, у переддень Миколая, аби поширювати добро, радість та принести подарунки ( солодощі, іграшки, книжки, фарби, олівці, зошити, засоби гігієни) і святковий настрій малюкам, які цього потребують.

Читайте також:

У Львові запрацював Різдвяний ярмарок. Фото.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #події #акція #свято #благодійність #Фабрика_Миколая #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...