• Головна
  • У Львівському аеропорту привітали мільйонну пасажирку. Відео
15:12, 2 грудня 2017 р.

У Львівському аеропорту привітали мільйонну пасажирку. Відео

1 грудня, Вікторія Ревуцька з Ковеля офіційно стала мільйонним пасажиром Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Жінка, яка прямувала до Києва, несподівано стала учасницею акції та отримала можливість скористатись бізнес-класом замість економ-класу, - інформує кореспондент сайту 032.uа із посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

Мільйонну пасажирку привітало керівництво аеропорту і директор департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА Роман Кокотайло, який зазначив, що акція є прелюдією до мультимодальних перевезень, котрі реалізують наступного року.

“Ми плануємо з’єднати туристичні маршрути до курортних, санаторних міст Львівськоі області, щоб пасажири могли проходити через аеропорт та в онлайн-режимі купувати білети і не переживати як їм доїхати до того чи іншого місця призначення”,- зазначив Роман Кокотайло.

Учасниця акції Вікторія Ревуцька отримала подарунковий сертифікат на мандрівку, а також квитки у Львівський національний академічний театр опери і балету імені Соломії Крушельницької та у Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької.

Нагадаємо, лоукост Wizz Air анонсував запуск рейсу Львів — Лондон. Також плануються нові авіарейси зі Львова до Польщі та Німеччини.

Читайте також:

Як провести вихідні з дитиною у Львові: ТОП-6 ідей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #аеропорт #акція #літак #лоукост #032 #пасажирка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...