• Головна
  • Мерія пропонує встановити ціни на проїзд в автобусах на рівні п’яти гривень, а перевізники - проти, і хочуть більшу ціну
15:20, 28 листопада 2017 р.

Мерія пропонує встановити ціни на проїзд в автобусах на рівні п’яти гривень, а перевізники - проти, і хочуть більшу ціну

Мерія міста продовжує переговори із перевізниками, щодо можливого підвищення тарифів на проїзд в міському транспорті Львова.

Як повідомляє прес-служба міської ради Львова, зважаючи на нинішню платоспроможність львів’ян, в мерії рекомендують фірмам-перевізникам встановити тариф на проїзд в автобусах міста на рівні п’яти гривень. Саме така ціна буде пропонуватись на розгляд членам виконкому міської ради.

Натомість, самі перевізники з такою позицією влади не згодні. Нещодавно мерія отримала від них листи-розрахунки щодо встановлення нового тарифу на проїзд у громадському транспорті на рівні 6,05-7,35 гривень.

"Міська влада категорично проти такого тарифу, але  готова погодитись на компромісне рішення - встановити ціну за проїзд не вище 5 гривень. 

Зазначимо, що остаточне рішення щодо затвердження нових тарифів  на проїзд в громадському транспорті Львова буде приймати Антимонопольний комітет. 

Нагадаємо, що напередодні міський голова Львова Андрій Садовий розповів про свою позицію щодо можливого підняття тарифів на проїзд в міському громадському транспорті. 

Читайте також на нашому сайті:

Чи готові львів'яни платити більше за проїзд, - результати опитування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...