Як сьогодні продають рибу та м'ясо на Привокзальному ринку, - ВІДЕО

21 листопада минуло два місяці з того часу, як у Львові через масове отруєння рибою, яку продавали на Привокзальному ринку, до лікарні потрапило 63 людини.

Журналістка програми "Сніданок" разом із експертом із якості товарів та захисту прав споживачів провела рейд Привокзальним ринком.

 Результати перевірки - вражають.

Дивіться також на нашому сайті: “Ревізор” у Львові. Як команда популярного телепроекту перевіряла львівські ресторани, - ВІДЕО.

Джерело відео: Сніданок з 1+1.

Нагадаємо, що минулого місця через споживання риби гарячого копчення, яку продавали на території Привокзального ринку, до лікарні потрапило 63 людини, серед яких - 7 дітей. У всіх постраждалих медики діагностували сальмонельоз.

Виявилося, що жінка, яка продавала рибу, напередодні коптила її у гаражі і без належних санітарних норм. Згодом без належних документів про якість вона продавала цю рибу на Привокзальному ринку у прилавку із спеціями.

Актуальність
( 0 оцінок )
Автор
( 0 оцінок )
Якість матеріалу
( 0 оцінок )
2958 переглядів в грудні

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образи; пряме порівняння з іншими конкуруючими компаніями; розміщення посилань на сторонні ресурси Інтернету; реклама та самореклама, заяви, пов'язані з діяльністю компанії.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Актуальність
0/12
Автор
0/12
Якість матеріалу
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати