• Головна
  • Паркування по-львівськи: рейтинг найчастіших порушень
14:03, 25 листопада 2017 р.

Паркування по-львівськи: рейтинг найчастіших порушень

032.ua підрахував, скільки та яких саме порушень з початку місяця здійснили львівські водії. Випадки неналежного паркування у місті фіксували працівники «Львівавтодору».

Паркування на місцях, відведених для людей з інвалідністю

Як розповіли 032.ua у патрульній поліції Львова, з 26-го жовтня до 23-го листопада в місті оштрафували 315 водіїв, які незаконно припаркували авто на місцях для людей з інвалідністю. За словами речниці патрульної поліції Катерини Рибій, за цей період в середньому щодня у Львові евакуйовували 2 автомобілі, що були неналежно припарковані.

Нагадаємо, в кінці жовтня в Україні підвищили штрафи за паркування на місцях для людей з інвалідністю.

Паркування у заборонених місцях

Чи не найбільшу кількість порушень ПДР у листопаді було зафіксовано саме через паркування у місцях, де воно забороняється. Так, працівники відділу оперативного реагування «Львівавтодору» повідомили про майже 140 випадків паркування у місцях, де воно заборонене: на тротуарах, виїздах для авто та інше.

Паркування на пішохідних переходах

На третьому місці за частотою порушень серед львівських водіїв є паркування на пішохідних переходах та біля них. Упродовж місяця у Львові було зафіксовано 130 таких випадків.

Паркування на смузі для руху транспорту

Патрульні закликають водіїв не паркуватися на смугах для руху приватного та громадського транспорту та нагадують, що зупинка тут є забороненою. У листопаді львівські водії 80 разів залишали автівку у недозволеному місці, перешкоджаючи руху транспорту.

До слова, у жовтні через несприятливі дорожні обставини, ДТП і неправильне паркування авто «Львівелектротранс» зафіксував 110 годин простою у русі громадського електротранспорту. За той же період працівники «Львівавтодору» зафіксували понад 800 порушень щодо несплати послуг за паркування.

Читайте також на нашому сайті:

Які правила дорожнього руху львівські водії порушують найчастіше. Перелік

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#паркування #порушення #Львів #львівські_водії #як_паркуються_у_Львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...