• Головна
  • Студентський мер Львова допомагатиме Садовому створити діалог між бізнесом і молоддю
17:51, 17 листопада 2017 р.

Студентський мер Львова допомагатиме Садовому створити діалог між бізнесом і молоддю

17 листопада, у Міжнародний день студентів, у Львові відбулась інавгурація новообраного студентського мера Олександра Николяка, який став позаштатним радником міського голови.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Щороку представник львівських студентів стає посередником між місцевою владою та молоддю, аби забезпечити задоволення потреб та донесення проблем, ідей студентів до керівної верхівки.

Новий студентський мер Олександр Николяк обрав для себе соціально-правовий напрямок та планує організувати впродовж наступного року ряд форумів, круглих столів та конференцій за участі органів самоврядування, освітян для обговорення й зміни законодавства. Йдеться, зокрема, про регіональний форум студентства та Всеукраїнський з’їзд ОСС (органів студентського самоврядування) навесні 2018 року у Львові.

Окрім цього, новий позаштатний радник Андрія Садового планує вирішити питання працевлаштування студентів, налагодити співпрацю між бізнесом, підприємцями та випускниками львівських вишів.

“Бізнес і підприємці бояться брати на роботу тих кваліфікованих, молодих, випускників, які тільки завершили університет. Наше завдання - це створити діалог з бізнесовим середовищем, щоби вони не боялися брати на роботу випускників”, - сказав Олександр Николяк.

Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Водночас, очільник Львова Андрій Садовий вручив новому студентському меру Олександру Николяку посвідчення позаштатного радника, а його попереднику Руслану Сагановському — монету Короля Данила Галицького.

Нагадаємо, 17 листопада у Львові одягнули левів у мантії та встановили гігантський студентський квиток.

Читайте також:

Вулицю Стрийську не будуть перейменовувати, - Садовий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #ЛМР #Садовий #студенти #мер #Николяк #032 #радник
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,68
39,78
EUR
42,60
42,70
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...