• Головна
  • Кримов продав Atlantic Global Asset Management, щоб заплутати слідство
Новини компаній
10:00, 13 листопада 2017 р.

Кримов продав Atlantic Global Asset Management, щоб заплутати слідство

Новини компаній
Кримов продав Atlantic Global Asset Management, щоб заплутати слідство

Творець фінансової афери Questra і A.G.A.M. (Atlantic Global Asset Managment) Павло Кримов продав частину своїх активів, а конкретніше, компанію, що фігурує в кримінальній справі - A.G.A.M. Про це стало відомо 7 листопада під час прямої трансляції Five Winds Asset Management.

Покупцем став азіатський холдинг.

Таким чином людина, яка розшукується за шахрайство в особливо великих розмірах, намагається не тільки скинути з себе фінансові зобов'язання перед інвесторами, але і піти від слідства, кажуть юристи.

На їхню думку, є тільки один спосіб допомогти людям повернути вкрадені гроші - довести кримінальне розслідування для суду.

Нагадаємо, воно було розпочато поліцією Республіки Казахстан навесні цього року, коли з заявою про шахрайство до них звернувся перший потерпілий в результаті фінансової афери. З тих пір число постраждалих досягло декількох десятків, а сума збитку - кількох сотень тисяч доларів. Поліція РК оголосила Кримова в міжнародний розшук. Намагаючись уникнути відповідальності і заплутати слідство, організатор афери спочатку перереєстрував компанії (замість Questra і A.G.A.M. на ринку з'явилися Five Winds Asset Management і QW Lianora Swiss Consulting), а потім і зовсім почав продавати активи.

У зв'язку з цим в поліції просять ошуканих вкладників активніше співпрацювати зі слідчими органами і повідомляти всю наявну про Кримова інформацію за телефонами поліції: 8 (727) 254-42-62, 8 (727) 254-43-79, 8-708-383 -38-56, 8-778-262-82-48.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...