• Головна
  • У Львові стартував набір охочих стати помічником святого Миколая. Як долучитися
16:56, 9 листопада 2017 р.

У Львові стартував набір охочих стати помічником святого Миколая. Як долучитися

Розпочався набір волонтерів для участі в акції «Миколай про тебе не забуде».

Сьогодні, 9-го листопада, у Львові відкрили реєстрацію волонтерів благодійної акції, організованої до Дня святого Миколая. Про це 032.ua розповіла її координаторка Христина Дольна.

«Волонтером може стати будь-хто. Маємо декілька можливостей залучення: перша — волонтери, які у переддень свята розноситимуть подарунки у домівки малозабезпечених діток. Їх ми розділимо на групи (по 4 людини), у кожній з яких має бути хоча б один повнолітній учасник. Ще одна можливість — для молодших "помічників" Миколая. Школярі, які стануть волонтерами, зможуть допомагати безпосередньо на «фабриці Чудотворця» та фасувати подарунки. Ми також шукаємо волонтерів-водіїв, які б допомагали розвозити пакунки», — каже Христина Дольна.

За її словами, цьогоріч організатори акції впровадили своєрідне нововведення.

«Цього року ми зосередили свою увагу на зборі книг. Оскільки наша «цільова аудиторія» — діти до 12-ти років, нам дуже важливо зібрати більше книг та канцтоварів, яких зазвичай бракує. Для цього ми запропонували партнерство книгарням та магазинам з продажу канцтоварів. Тут ми розмістимо спеціальні коробки для збору подарунків, де кожен зможе залишити щось для діток. Раніше такі коробки ми просили розмістити у різних організаціях та офісах міста. Сподіваємось, такі ініціативу продовжуватимемо і у цьому році», — додала Христина Дольна.

Книги можна залишати за такими адресами:

У Львові стартував набір охочих стати помічником святого Миколая. Як долучитися , фото-1

Торік помічниками святого Миколая у Львові зголосилось стати близько 400 волонтерів. Цьогоріч організатори очікують на ще більшу кількість охочих принести радість діткам із малозабезпечених родин. Реєстрація волонтерів триватиме до 1-го грудня. Зареєструватися можна ТУТ.

Нагадаємо, «Миколай про тебе не забуде» — щорічна благодійна акція, започаткована у Львові ще у 2001-му році громадською організацією «Академія Української Молоді».

Читайте також на нашому сайті:

Людина, яка вивернула світ навиворіт: Дмитро Комаров приїде до Львова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#"Миколай_про_тебе_не_забуде" #Львів #благодійна_акція #як_стати_волонтером
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...