• Головна
  • Жертви фінансових афер Five Winds Asset Management і Questra об'єднуються проти Кримова
Новини компаній
10:10, 3 листопада 2017 р.

Жертви фінансових афер Five Winds Asset Management і Questra об'єднуються проти Кримова

Новини компаній
Жертви фінансових афер Five Winds Asset Management і Questra об'єднуються проти Кримова

Жертви фінансових афер, які раніше працювали під брендом Questra і A.G.A.M., а тепер, під тиском розслідування, перейменованих в Five Winds Asset Management і QW Lianora Swiss Consulting, об'єдналися. В останні кілька місяців на території країн Європи, в Україні, Казахстані, Росії створюються десятки громадських організацій і інтернет-майданчиків, які проводять паралельне розслідування за фактом фінансового шахрайства, збирають докази і активно працюють із засобами масової інформації, надаючи деталі афери розголосу.

Нагадаємо, як встановили слідчі органи департаменту внутрішніх справ Казахстану, фінансові компанії Questra і A.G.A.M., що мають ознаки піраміди, організував громадянин України Кримов Павло Геннадійович. Протягом тривалого часу він «працював» на території України, Росії, Білорусі та Казахстану, проводячи майстер-класи по пасивному заробітку. На цих зустрічах він шукав потенційних жертв, яких переконував вкласти свої заощадження в його фінансові компанія під дуже великі відсотки. Після того, як отримував гроші, зникав.

Поліція Казахстану оголосила Кримова в міжнародний розшук, справа отримала широкий резонанс, після чого Кримов, мабуть, вирішив провести ребрендинг компаній, щоб мати можливість продовжувати реалізовувати свою фінансову схему.

Це ускладнило роботу поліції і посилило позиції скептиків, які не вірять в те, що Кримова можна притягнути до відповідальності.

Однак не всіх. В Інтернеті стали організовуватися десятки спільнот і платформ, на яких люди об'єднуються навколо ідеї довести справу Кримова до суду. Одна з найбільших - http://stopkrymov.com. Тут зуміли залучити до розслідування кілька детективних агентств і надати справі медійн ого розголосу.

На думку експертів, такі дії громадян істотно ускладнюють життя організатору пірамід. Йому все важче «працювати» в Європі.

Тому якщо ви володієте будь-якою інформацією про Кримова або хочете подати заяву на нього в поліцію - зв'яжіться зі слідчими за телефонами - 8 (727) 254-42-62, 8 (727) 254-43-79, 8-708-383- 38-56, 8-778-262-82-48.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...