• Головна
  • «Можливість проведення конкурсу усіляко блокується», — А. Москаленко про обрання керівника Будинку органної та камерної музики
19:02, 30 жовтня 2017 р.

«Можливість проведення конкурсу усіляко блокується», — А. Москаленко про обрання керівника Будинку органної та камерної музики

У мерії наполягають на обранні керівника на конкурсній основі.

Сьогодні, 30-го жовтня, у міській раді відбулася зустріч членів конкурсної комісії щодо обрання керівника Будинку органної та камерної музики у Львові. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

За словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, усе, що відбувається довкола виборів нового керівника, схоже на тиск і спробу призначення директора Будинку органної та камерної музики у Львові не у прозорий конкурсний спосіб, а «в ручному режимі».

«Було оголошено конкурс, проведено усю процедуру і в п’ятницю мало відбутися перше засідання конкурсної комісії. Однак, воно було перенесено, адже до нас надійшов лист від одного з кандидатів на посаду, про те, що є ухвала суду про відкриття провадження. Окрім того, в нас є ще чотири листи про те, що ми не визнали результати проведення першого конкурсу, з різних структур: з Нацполіції, з Мінкультури та інших, що можна розцінювати як тиск на проведення конкурсу», — зазначила директор департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда.

«Сьогодні наша діяльність щодо проведення конкурсу – заблокована. Але ми будемо дотримуватися усіх вимог чинного законодавства і зробимо усе, щоб керівник Будинку органної та камерної музики у Львові був обраний прозоро і на конкурсній основі», — додав Андрій Москаленко.

Нагадаємо, управлінням культури департаменту розвитку ЛМР було проведено конкурс на посаду директора Будинку органної та камерної музики. Але засідання конкурсної комісії, яке відбулося 23 серпня, викликало безліч дискусій серед громадськості та, як наслідок, до міської ради надійшло понад 60 листів стосовно рішення конкурсної комісії.

Читайте також на нашому сайті:

Погана погода не перешкода: як понад 2 тис бігунів у Львові взяли участь у півмарафоні. Фоторепортаж

На будівництво спорткомплексу на Сихові планують витратити 200 мільйонів гривень

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Будинок_органної_музики
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...