• Головна
  • П’ять новин про Львів, які ви могли проспати
09:07, 31 серпня 2017 р.

П’ять новин про Львів, які ви могли проспати

П’ять новин про Львів, які ви могли проспати

Згадуємо найбільш цікаві та обговорювані події вчорашнього дня.

1. Виконавчий комітет міськради у середу, 30-го серпня, схвалив рішення про підняття тарифів на проїзд в міському електротранспорті.Таким чином,, з 1-го вересня разовий квиток у трамваях та тролейбусах Львова коштуватиме 3 гривні, а пільговий - 1,5 грн.

2. Тим часом Львівський апеляційний суд не зміг розглянути скаргу захисника охоронця Петра Димінського Андрія Борща, через неявку прокурора. Судді вирішили перенести засідання на вівторок, 5 вересня. 

3. А в мерії запропонували львів’янам самим обрати ідеї художнього оформлення стіни, що виходить на новооблаштований громадський простір на Дорошенка, 7. Всі бажаючі можуть надсилати свої пропозиції до 20-го вересня. 

4. У "Львівелектротрансі" пропонують гостям та мешканцям міста обміняти старі талончики для проїзду в електротранспорті, на нові. Наразі придбати нові квиточки можна в кіосках підприємства на вул.Княгині Ольги, вул. Шота Руставелі та на вул. Сахарова. 

5. 30-го серпня двоє маленьких львів’ян потрапили до реанімації з діагнозом "кашлюк". Наразі лікарі спостерігають у дітей позитивну динаміку до одужання, загроз їхньому життю немає. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...