• Головна
  • У Львові відкрили нове відділення однієї із найбільших фінансових установ України – Банку ПІВДЕННИЙ
Новини компаній
09:00, 23 серпня 2017 р.

У Львові відкрили нове відділення однієї із найбільших фінансових установ України – Банку ПІВДЕННИЙ

Новини компаній

22 серпня, у Львові за адресою: пр-т Чорновола, 63 відбулося урочисте відкриття нового відділення Банку ПІВДЕННИЙ. Відтепер клієнти банку зможуть скористатися широким спектром банківських послуг, які надає Банк ПІВДЕННИЙ.

Про це повідомляє кореспондент ІА ZIK.

На відкритті нового відділення були присутні директор департаменту регіональної мережі Банку ПІВДЕННИЙ Сергій Новошицький, начальник регіонального відділення банку у Львові Ігор Волков, також клієнти і партнери банку.

«Відкриття нашого нового відділення – це ще один крок до реалізації одного з пріоритетних завдань з розвитку мережі і нашого розширення. Одночасно, з появою нових відділень, ми активно впроваджуємо сучасні формати обслуговування корпоративних і приватних клієнтів. Банк ПІВДЕННИЙ активно розвивається, як універсальний фінансовий інститут, охоплюючи всі сегменти ринку. Незабаром ми плануємо структурні нововведення по всій нашій регіональній мережі», – прокоментував Сергій Новошицький.

А от начальник регіонального відділення Банку ПІВДЕННИЙ у Львові Ігор Волков розповів про плани на майбутнє.

У Львові відкрили нове відділення однієї із найбільших фінансових установ України – Банку ПІВДЕННИЙ, фото-1

«Наш банк присутній у 18 областях України. У Львові він поки не дуже знаний, але ми сподіваємося, що хороший сервіс і наші кваліфіковані працівники – зроблять свою іміджеву справу. У наших планах є ще кілька відкриттів по Львову. Також ми не стоїмо осторонь міського життя, адже підтримуємо фінансові вливання у міські програми, які будуть корисними і для мешканців Львова, і для його туристів», – відзначив Ігор Волков.

Мешканці Львова та гості міста зможуть скористатися банківськими послугами, а також оцінити високу якість роботи нового відділення Банку ПІВДЕННИЙ з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00 без перерви на обід.

Відділення надає широкий спектр послуг для юридичних та фізичних осіб. Для юридичних осіб банк пропонує відкриття та ведення поточних рахунків, обслуговування за ЗЕД, кредитування та розміщення коштів на депозит, приймання виручки та здійснення платежів. Для клієнтів – фізичних осіб – оформлення карток, відкриття поточних рахунків, розміщення коштів на депозит, здійснення валютообмінних операцій і переказів за допомогою міжнародних платіжних систем тощо.

Більш детально ознайомитися з переліком послуг Банку ПІВДЕННИЙ можна на тут.

У Львові відкрили нове відділення однієї із найбільших фінансових установ України – Банку ПІВДЕННИЙ, фото-2

Довідка

Банк ПІВДЕННИЙ – одна з найбільших фінансових установ з українським капіталом; згідно з рейтингом НБУ, є другим серед українських недержавних (приватних) банків за обсягом активів. Банк стабільно демонструє позитивну динаміку зростання ключових фінансових показників. Станом на 1 серпня 2017 року статутний капітал банку склав 1,2 млрд грн, активи банку – 21,8 млрд грн, кредитний портфель – 15,8 млрд грн.

Банк ПІВДЕННИЙ заснований у 1993 році в Одесі, є універсальним банком, що розвиває напрямки корпоративного, малого та середнього, а також роздрібного бізнесу по всій країні. В даний час його регіональна мережа складається з більш ніж 120 відділень по всій Україні, в системі банку працюють понад 2000 осіб. Основними акціонерами банку є: Юрій Родін, Марк Беккер, Алла Ванецьянц.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#південний #банк #відкриття
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...