• Головна
  • Будь в курсі: огляд головних новин тижня, що минає
11:22, 6 серпня 2017 р.

Будь в курсі: огляд головних новин тижня, що минає

Будь в курсі: огляд головних новин тижня, що минає

Уже традиційно, сайт 032.ua підготував для своїх читачів добірку найважливіших новин за тиждень, який добігає до кінця.

4 серпня у приміщенні львівської психіатричної лікарні розгорнулась кривава драма: один із пацієнтів захопив у заручники усіх пацієнтів, деяким із них наніс поранення шматком битого скла. Поліцейські пішли на штурм. Деталі дивіться ТУТ.

2 серпня у Львові почався бунт працівників 3-ї стоматполіклініки, які не захотіли впускати на робоче місце свого нового керівника. На місце події для переговорів з бунтівниками приїхав керівник управління охорони здоров’я ЛМР, його заступник та керівник департаменту.

Будь в курсі: огляд головних новин тижня, що минає, фото-1

З 1-го серпня у Львові відновили концепцію роздільного сортування ТПВ, а за кілька днів почали переробляти ще й пластик. Як відбувається утилізація пластику — дивіться у нашому матеріалі.

2 серпня у місті відбулось громадське обговорення на тему того, яким має бути мурал на новому просторі по вул. Дорошенка, 7. Нещодавно, у рамках реконструкції скверу, зрізали дерева та побачили непривабливий фасад будинку. Що з ним робити далі — читайте ТУТ.

1 серпня у музеї Пінзеля відкрили виставку сучасної абстрактної скульптури. На виставці представлено двадцять скульптур із Фонду Музею Михайла Дзиндри. Як виглядає експозиція, можете переглянути у нашому матеріалі.

Більше новин із життя Львова читайте ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...