• Головна
  • Люди з обмеженими можливостями можуть потрапити на фестиваль "Захід" безкоштовно
Новини компаній
22:22, 24 липня 2017 р.

Люди з обмеженими можливостями можуть потрапити на фестиваль "Захід" безкоштовно

Новини компаній
Люди з обмеженими можливостями можуть потрапити на фестиваль "Захід" безкоштовно

Люди з обмеженими можливостями можуть потрапити на фестиваль Захід безкоштовно, організатори також влаштовують трансфер для тих, кому це необхідно.

Як повідомили 032.ua організатори, Територія проведення фестивалю Захід 2017 буде обладнана інфраструктурою для людей з обмеженими можливостями.

Поруч з основними сценами (Головна сцена, Рок сцена) будуть розташовані спеціальні платформи для перегляду. Доступ до цих платформ буде виключно в авторизованих відвідувачів та волонтерів. Доступний туалет розташований поруч із кожною платформою. Волонтери допоможуть усім людям з обмеженими можливостями виходити на платформи та будуть стежити за платформами, які не будуть використовуватися неавторизованими людьми. Супровід осіб на платформі може здійснюватися тільки однією людиною.

Кожна туалетна точка має туалети, доступні для людей з обмеженими можливостями.

Наші добровольці допоможуть при в'їзді на фестиваль та на майданчиках. Волонтери допомагатимуть рухатися навколо місця проведення, уникаючи територій з травою та консультуючи, яким чином краще дістатися до торгових зон.

Для відвідувачів з обмеженими можливостями (за наявністю посвідчення інваліда 1-ої, 2-ої групи з ураження опорно рушійного апарату та 2-ої групи по зору) доступ на територію фестивалю - безкоштовний.

Також планується організація безкоштовного довезення людей з обмеженими можливостями (за пред’явлення посвідчення інваліда 1-ої чи 2-ої групи з ураження опорно рушійного апарату та 2-ої групи по зору) на територію фестивалю з Центрального залізничного вокзалу м.Львів та назад автобусами, рух автобусів - щогодини починаючи з 12.00 до 20.00. Рух з фестивалю - з 16.00 до 24.00 щогодини.

Аби отримати ці послуги, потрібно заповнити анкету - https://goo.gl/forms/qMH2ciPJPPqy3DkE2

Нагадаємо, що фестиваль відбудеться 18-20 серпня біля Львова в селі Родатичі (40 км від Львова по трасі М11), цьогоріч це буде 9-й фестиваль. На ZaxidFest 2017 виступатимуть Enter Shikari, Pain, The Qemists, In Extremo, ONUKA, O.Torvald, Being As An Ocean, Miss May I, три дні на чотирьох сценах, понад 50 гуртів з України, Європи та США.

А також вперше в Україну приїде відомий британський гурт Editors та американці Breaking Benjamin.
Сайт фестивалю:http://zaxidfest.com
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...