• Головна
  • 5 новин про Львів, які ви могли проспати
08:04, 19 липня 2017 р.

5 новин про Львів, які ви могли проспати

5 новин про Львів, які ви могли проспати

Пропонуємо Вашій увазі основні та найцікавіші новини Львова за вівторок, 18-го липня.

1. У Львові триває реставрація одного із найстаріших храмів міста - монастир вірменських бенедектинок. У вівторок, 18-го липня, представники мерії та реставратори розповіли про хід робіт та про те, коли завершиться реставрація.

2. Тим часом наприкінці липня у Львові відкриють перший ігровий майданчик пристосований для дітей із особливими потреба. Розташовується об'єкт поблизу львівського цирку, і наразі тут ще тривають відновлювальні роботи. 

3. Влада міста вирішила виділити грошову допомогу сім'ям загиблих внаслідок Скнилівської трагедії, яка сталася 27-го липня 2002 року. Члени сімей загиблих отримають від мерії по 2 000 гривень кожний.

4. Тим часом місцеві активісти у вівторок, 18-го липня, влаштували поблизу Франківського райсуду імпровізоване театральне дійство, під час якого поховали корупцію в судах. Для цього люди принесли під будівлю суду труну та катафалк, а також золотий унітаз та та батон, як символ української суддівської корупції.

5. А мерія Львова оголосила інвестиційний конкурс  для реалізації проекту з реконструкції трамвайного депо на вул. Вітовського у Львові та створення у цьому місці інноваційно-креативного простору. Проект передбачає реконструкцію наявних будівель та споруд, призначених для розвитку креативної, інтелектуальної, підприємницької та іншої діяльності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #підсумки_дня #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...