Реклама
10:28, 28 червня 2017 р.

Прибирання у Львові під ключ

Реклама
Прибирання у Львові під ключ

Зараз моя дружина у декретній відпустці - нещодавно у нашій родині з’явилася друга донечка. Ми дуже раді цьому. Я чимало працюю, а моя кохана приділяє увесь свій час дітям. Я вирішив полегшити їй життя і звернутися до компанії, яка пропонує послуги з прибирання квартир Львів. Відразу ж у мене з’явилося питання, до кого краще звернутися? Я спитав у своїх знайомих, і вони порадили мені компанію По Дому. Скажу коротко - я залишився задоволений. Чому? Зараз поясню.

Ніякої попередньої підготовки

Зайшовши на сайт По Дому, мене відразу ж привабила інформація про те, що господарям, які роблять замовлення, не потрібно заздалегідь готуватися. Що я маю на увазі? Не треба купувати перед приходом спеціаліста ніяких миючих засобів ні для кухні, ні для ванної кімнати, ні для спальні чи вітальні. Це нас дуже порадувало, тому що зайвого часу на походи до магазину за засобами для очищення різних поверхонь, не потрібно.

Звернувшись по вказаному на сайті номеру телефону, я відразу ж домовився про те, щоб мою квартиру прибрали. Я сказав і про те, що ні я, ні моя дружина не купуватимемо засобів для чищення та миття. Менеджер відразу запевнив мене, що це не потрібно. Таким чином, я зробив замовлення і домовився про те, коли має прийти клінер.

Як усе відбувалося?

За день до візиту представника компанії нам зателефонували і нагадали про наше замовлення. В обумовлений час прийшла приємна жіночка і сказала, що вона з компанії По дому. В неї було все необхідне для прибирання з собою. Працівниця компанії прибрала 3 кімнати:

  • кухню;

  • вітальню;

  • спальню.

Ми залишилися задоволені її роботою,  вона працювала доволі професійно й старанно. На час її приходу вдома була дружина і діти. Жінка попросила працівницю зважити на те, що в квартирі немовля, і працювати тихо. Було дуже приємно, що вона дослухалася до її прохання. До того ж це не обмежило сферу її діяльності. Після її роботи в квартирі стало все просто блищати!

Звичайно, все, що вона зробила, перерахувати важко, але ось кілька пунктів:

  • вона пропилососила всі килими (на стінах і підлозі);

  • помила підлогу і плінтуси;

  • пилу у вказаних вище кімнатах не було зовсім - його спеціаліст витерла не тільки на шафах, столах і всіх робочих поверхнях, а і навіть на маленьких ручках усіх дверцят і вимикачах світла;

  • все сміття з квартири було охайно зібрано в пакет і винесено;

  • речі, що знаходились не там, де мають бути, були розміщені в кімнатах на потрібних їм місцях.

І це далеко не весь список зробленого! Загалом, нам сподобалася робота цієї компанії. І ми з дружиною вже почали задумуватися над тим, щоб користуватися її послугами на постійній основі. Адже, як ми дізналися, можна замовити не лише генеральне прибирання, а і постійне підтримування чистоти як у будинку, так і в квартирі. Тож тепер, мабуть, будемо випробовувати цю послугу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...