Новини компаній
17:01, 18 липня 2017 р.
1

Парус Development святкує 2 роки

Новини компаній
Парус Development святкує 2 роки

Девелоперська компанія «Парус», що заснована у 2015 році реалізовує нову ідею житлового будівництва на ринку нерухомості України, та насамперед Львова. Напрямами діяльності є проектування, будівництво та реалізація масштабних інноваційних житлових проектів.

«Якщо хочеш досягти в житті того, що ніколи не мав, то потрібно робити те, що ніколи не робив. От ми впродовж 2 років наважуємося робити щось кардинально нове! Змінювати стереотипні погляди на архітектуру багатоквартирних будинків, щоб Львів виглядав достойно не лише у центральній частині, а й в спальних районах» - ділиться думками ідейний очільник «Парус Development» Наталія Рудюк.

Візитівкою компанії за цей час став житловий комплекс на вул. Липинського 26 - «ЖК ПАРУС».

Це багатоквартирний будинок з комерційними приміщеннями, розвинутою інфраструктурою та та підземним паркінгом, що розташовується неподалік від центральної частини міста.

Завдяки своєму особливому дизайну екстер’єру, «Парус» став впізнаваним об’єктом архітектури Львова.

Більше того, завдяки своєчасній та безпроблемній здачі цього проекту, Парус Development завоював довіру потенційних клієнтів. Й цього року доводить свою першість на ринку нерухомості завершенням будівництва ще двох багатоквартирних будинків – «Парус Park» на вул.Кульпарківській, 63 та «Парус Life», на Городницькій 7, які здаються в експлуатацію у 3 кварталі 2017 року.Цього ж року Парус Development планує вивести на ринок два абсолютно нових масштабних проекти : «ПАРУС SMART» та «ПАРУС CITY».

Ось наприклад ПАРУС SMART:

Smart – не просто назва будинку, це розумний підхід у всьому. Від красивого, технологічного фасаду в найкращих традиціях архітектури мегаполісу до унікальної для ринку новобудов Львова пропозицією. Це квартира з функціоналом стандартної однокімнатної, але в площі 24 кв. м.

Окрім актуальної пропозиції «смарт-квартири», житловий комплекс «ПАРУС SMART» пропонує й інші варіанти планувань. Однокімнатні квартири, де вітальня об’єднана з кухнею, двокімнатні квартири, двокімнатні квартири з двома спальнями і кухнею-вітальнею, трикімнатні квартири, а також просторі дворівневі квартири з широким діапазоном площ.

Парус Development святкує 2 роки, фото-1

«ПАРУС CITY» - це мікрорайон з повним набором інфраструктури і власними парками. Це масштабний проект, де площа забудови більше 6,5 га. 40% території займають парки та озеленення. Житлові квартали формуються з різновисотних будинків – від 5 до 16 поверхів. А кількість жителів у цьому комплексі складе приблизно 7 тисяч.

Таким чином Парус Development інтегрує нові квартали в сучасну мапу Львова, створюючи більше комфортних осель для міста, що активно розвивається та збільшується чисельно.

Парус Development святкує 2 роки, фото-2

За словами директора Парус Development, Олега Манзія:

«Ми впевнені, що рух вперед відбувається лише завдяки людям, та їх невпинній праці. Тому працюємо з такою думкою - «Місто створюють люди. Ми будуємо житло.»

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Romash1
25 травня 2018 р., 12:21
Вже діекілька місяців являюся власником квартири у жк Парус. Завжди подобався дизайн комплексів, виглядає дуже стильно і сучасно. Перед тим як купити квартиру, читав про забудовника парус девелопмент відгуки. Більшість з них були явно позитивними, з декількома власниками ще поспілкувався особисто і жоден не сказав поганого слова про будинок. От і я так само, проживши тут трохи часу ще не знайшов жодного недоліку. Простора квартира, зручне місцерозташування, велика парковка, все надійне і міцне. Дуже задовлений, що придбав квартиру саме у жк Парус!
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...